A Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás és más bűncselekmény miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövetőről felvétel is készült, amit a cikkünk alján lehet megnézni.

Betörte egy parkoló kocsi ablakát

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. május 13-án 11 óra 35 perckor a 16. kerületben betörte egy parkoló kocsi ablakát, ellopta az ülésen lévő táskát, benne a sértett pénztárcájával, okmányaival, bankkártyákkal, tankolókártyával, mobiltelefonnal, pénzzel és egy notesszal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pénzhez akart jutni a lopott kártyával

Ezután 11 óra 48 perckor a 10. kerület Kerepesi út 73. szám alatt található bankautomatánál a lopott bankkártyával pénzt vett fel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felvétel is készült róla

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Mutatjuk:

Az év végén egy idős asszonyt ütöttek le és vették el a bankkártyáját

Amint azt a Kékvillogó is megírta éppen orvoshoz ment az idős asszony, amikor a támadója hátulról leütötte, és elvette a táskáját. A tettes vásárolgatni kezdett a néni bankkártyájával, aztán megérkeztek hozzá a rendőrök.

Ez is érdekelhet:

Egy másik asszonyt is ki akart rabolni

Kiderült, egy másik asszonyt egy liftben akart kirabolni. Az eset még 2021. év végén történt, ebben a cikkünkben írtunk róla részletesen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet