A gyanú szerint egy fiatal fiú arc- és orrcsontját törte az apjának Nagykőrösön, a helyi zsaruk elfogták.

Rátámadt az apjára

Édesapjára támadt egy 20 éves férfi Nagykőrösön, 2022. április 21-én este. A nyomozás adatai szerint apa és fia napközben otthon iszogatott, amikor egy félreértés miatt egyszer csak érkezett az első pofon, majd további ökölcsapások. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyosan megsérült

J. Zoltán apja fejére mért ütéseivel súlyosan megsebesítette az 56 éves férfit. A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, megbilincselték és előállították.

Azt állította, hogy nem volt szándékos

Kihallgatásán beismert, állította csak szórakozásból „árnyékolgattak” amikor apját megütötte, védekezett, tette nem volt szándékos, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Videón az elfogás:

Fotó a helyszínről:

Eljárás folyik

A rendőrök előtt ismert fiatal férfi korábban, hasonló cselekmények miatt már többször került a látókörükbe, vele szemben a további eljárást súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Nagykőrösi Rendőrkapitányság .A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet