A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 47 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint miután leütött egy férfit, annak hátizsákjából elvette értékeit.

Hátulról ütötte le áldozatát

Ismeretlen személy 2021. augusztus 19-én a délelőtti órákban Szolnokon, a vasútállomás közelében hátulról a fején megütött egy férfit, aki ettől a földre esett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindent vitt

A támadó ezt kihasználva a férfi hátizsákjából kivette annak mobiltelefonját, töltő készülékét és készpénzét, majd távozott a helyszínről.

Beszélgetésnek indult

A sértett elmondta, hogy az eset előtt odament hozzá egy idegen férfi, aki cigarettát kért, majd leült mellé a padra és beszélgetni kezdtek.

FRISS!

Hamar elfogták a férfit

Miután együtt eltávoztak a padtól, akkor érte hátulról a támadás. A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 47 éves férfit, és őrizetbe vételéről határoztak, írja a police.hu.

Fotó az elfogásról:

Fotó: police.hu

Eljárás folyik

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu