A budapesti rendőrök rögtön a bűncselekmény elkövetése után elfogták azt a 70 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy 2. kerületi családi házba.

Megfúrta az erkélyajtót

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 11. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt folytat eljárást egy 70 éves budapesti férfivel szemben, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2021. augusztus 12-én a hajnali órákban egy háromszintes ház erkélyajtaját megfúrta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

700 ezres zsákmány

Majd az épületbe bejutva, onnan egy pénztárcát lopott el, amelyben 700 ezer forintnak megfelelő valuta volt, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bankkártyákat is elvitt

A nyugdíjas elkövető elvitt még három bankkártyát, kulcscsomót és különféle okmányokat.

FRISS!

Megpróbált kereket oldani

A férfi ezután autójával próbált kereket oldani, ám a BRFK Bűnügy Bevetési Osztály munkatársai még útközben megállították és elfogták.

Megtalálták

A rendőrök a kocsiban megtalálták és lefoglalták a betörésből származó pénzt és az okmányokat is, valamint a lakásán tartott kutatás során olyan elektronikai eszközöket, ruhákat és dísztárgyakat is lefoglaltak, amiknek származása még bizonytalan.

Ez is érdekelhet:

Nem ez volt az első betörése

H. Istvánt a BRFK 11. Kerületi Rendőrkapitányságára állították elő, ahol lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi beismerte tettét. A 70 éves férfi már korábban is követett el betöréseket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció