Nyoma veszett egy magyar férfinak a Grand Canyon-ban. A család már július 29-e óta keresi az eltűnt hozzátartozót, az amerikai hatóságok most a nyilvánosság segítségét kérték.

Július végén jelentették az eltűnését

A 45 éves férfi eltűnését még július 29-én jelentették a családtagok a Las Vegas-i rendőrségnek, ám azóta sem került elő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autóval ment kirándulni

Az Infostart az eset kapcsán azt írja, hogy a férfi a The Mirage nevű szállodában lakott Las Vegasban, és onnan autóval ment kirándulni az arizonai Grand Canyonhoz.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtalálták a kocsit

Miután a család jelentette az eltűnését, az autóját augusztus 9-én megtalálták a Déli-perem egyik látogatóközpontjánál, benne személyes holmijával.

FRISS!

Sehol nem találják

A 45 éves férfit a szárazföldön, illetve a levegőből is keresték, ám a kutatás egyelőre nem hozott semmilyen eredményt.

A nyilvánosság segítségét kérik

A hatóságok éppen ezért most a nyilvánossághoz fordultak, s arra kérik az embereket, hogy segítsenek az eltűnt férfi felkutatásában.

Ez is érdekelhet:

Egyedül utazhatott

A hatóságok úgy gondolják, hogy a férfi július 19-én érkezett a kanyon Déli-peremére. Úgy vélik, egyedül utazott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Grand Canyon – Forrás: Pexels