Pest megyében egy 21 éves férfi késelte meg 26 éves testvérét, nem sokkal ezután pedig Salgótarjánban történt egy kísértetiesen hasonló eset, ahol egy idősebb testvérpár vitája fajult el, melynek a végén a 64 éves férfi kést rántott.

A police.hu információi szerint a rendőrségre 2021. augusztus 19-én 14 órakor tett bejelentést egy férfi, miszerint salgótarjáni otthonában testvére megszúrta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

64 éves férfi szúrt

A helyszínre érkező rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 64 éves salgótarjáni lakost elfogták. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy alkalommal megszúrta

A rendelkezésre álló adatok alapján a terhelt és testvére között a bejelentést megelőző időben, közös otthonukban hangos szóváltás alakult ki. A vitát követően a 64 éves férfi egy késsel az állán egy alkalommal megszúrta testvérét.

Könnyebben megúszta

A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, azonban – tekintettel a bántalmazás módjára – csak a véletlennek volt köszönhető a súlyosabb sérülés elmaradása. 

Kihallgatták

A nyomozók a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

Eközben Pest megyében

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a Pest megyei életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt a 21 éves román férfit, aki a gyanú szerint vitájuk alkalmával mellkason szúrta testvérét.

Ez is érdekelhet:

Együtt laktak

Egy ideje együtt lakott és egy helyen dolgozott a testvérpár Szigetszentmiklóson. Az éjszakás műszakot 2021. augusztus 18-án reggelre kipihenték, ébredés után nem sokkal italozni kezdtek. 

Vitázni kezdek

Délután visszaérve szálláshelyükre összeszólalkoztak, lökdösni, ahol érték ütni-verni kezdték egymást, amikor a testvérpár egyik tagja, egy nála lévő 12,5 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel megszúrta bátyját, írja a police.hu.

Megszúrta

A 26 éves férfit a mentők munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba, azonnal megműtötték.

Véletlenül szúrta meg

A rendőrök a 21 éves férfit elfogták és előállították, a bűncselekmény eszközét megtalálták és lefoglalták. A román férfi kihallgatásán azt vallotta, hogy bár veszekedtek és való igaz, hogy testvérét megszúrta, mindez csak egyszerű játékból alakult így, ami a testvérek között szokott történni, a véletlen műve, hogy bátyja a dulakodás közben megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció