A budapesti, 6. kerületi étterem biztonsági kamerája felvételt készített az elkövetőről, akit a rendőrök jelenleg is keresnek. Egy másik bűnesetben egy szolnoki tolvajt fogtak el az egyenruhások.

Étteremből lopott

A rendőrség információi szerint március 31-én, 15 óra 20 perc és 15 óra 30 perc között egy férfi besétált egy 6. kerületi étterembe, ahonnan ellopott egy ott felejtett táblagépet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

6. kerületben vitte el a tabletet

Nyomoznak

A budapesti rendőrök lopás miatt indítottak nyomozást az ismeretlen tettes ellen. Ő róla felvétel is készült, amin jól látható, hogy a magas, erős testfelépítésű fiatalember piros pulcsiban, piros baseball sapkában és fekete nadrágban sétált be az étterembe, ahonnan ellopta az értékes táblagépet.

Keresik

A 6. kerületi rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható piros ruhás férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Biciklitolvajt is fogtak

Egy másik tolvajról is beszámolt a rendőrség, ugyanis a 29 éves tápióbicskei lakos április 16-án, a kora hajnali órákban egy szolnoki, élelmiszerbolt előtti kerékpártárolóból elvitt egy lezárt vázas biciklit.

Ott hagyta az első kerekét

A fiatal tolvajnak valószínűleg nagyon kellett a kerékpár, ugyanis a lopott biciklit az első kerekét hátrahagyva vitte el. Az elkövető a biciklit letette egy háznál, majd elgyalogolt a vasútállomásra, ahol a rendőrök megállították és intézkedés alá vonták.

Elfogták a férfit

Őrizetbe vették

A rendőrök a gyors kikérdezés után megkeresték a biciklit, amelyet aztán lefoglaltak. A fiatal tolvaj a gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, a rendőrök pedig őrizetbe vették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ő lopott a budapesti étteremből

Kiemelt kép: Részlet a videóból