Ítélet született a meggyilkolt karcagi édesanya, Kiss Marianna ügyében. Mariannát két és fél évvel ezelőtt gyilkolta meg a volt párja, a férfit most tíz év börtönre ítélték a Szolnoki Törvényszéken.

Békülni akart

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a 24 éves Mariannát 2020. december 22-én ölte meg a volt párja, B. Attila. A férfi karácsony előtt két nappal utazott Karcagra azzal a céllal, hogy kibéküljön a nővel, akivel előtte évekig együtt élt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megfojtotta

A férfi nem járt sikerrel, összevesztek a nővel, a veszekedés aztán verekedéssé fajul, végül pedig Attila megfojtotta Mariannát. A gyilkosság idején egyébként a gyerekek, a közös 3 éves és a nő 7 éves fia a szomszédban voltak.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

A csomagtartóba tette

A gyilkosság után Attila Marianna holttestét az autója csomagtartójába tette, majd a gyerekekkel együtt 130 kilométert vezetett a szülei felsőlajosi házához.

Az erdőben ásta el

A férfi a holttestet másnap a közeli erőben ásta el, majd két héten keresztül ő maga is úgy tett mintha a volt párját keresné. Amikor már éppen kezdett megnyugodni és elhinni, hogy megúszhatja a gyilkosságot, addigra a rendőrök behívták kihallgatásra.

Megtört

Attila először azt hazudta, hogy a Dunába dobta Marianna holttestét, aztán megtört és elmondta, mi is történt valójában. A férfit ma bilincsben, vezetőszáron vezették elő a börtönből a bíróságra.

Kapcsolódó:

10 évet kapott

A Blikk azt írja, hogy Attila rezzenéstelen arccal fogadta a döntést, melynek értelmében tíz évre ítélték. A férfi és az ügyész is három nap gondolkodási időt kért, hogy eldöntsék fellebbeznek-e az ítélet ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az áldozat, Kiss Marianna