A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki féltékenységből vascsővel támadt volt barátnője új párjára.

Egy parkolóban találkoztak

A vádirati tényállás lényege szerint a férfi 2021. április 16-án találkozott korábbi élettársával Dorogon, egy parkolóban, ahová a nő jelenlegi barátjával érkezett. A nő és a későbbi sértett odamentek a férfihoz, aki az autóból nem szállt ki, hanem nagy sebességgel elhagyta a helyszínt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

“Megöllek titeket”

A férfi a közeli lakóház előtt magához vett egy 71,5 cm-es hosszúságú vascsövet, visszaült a kocsiba, közben dühében azt mondogatta, hogy „most megöllek titeket”.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Visszament parkolóba

Az elkövető visszahajtott abba a parkolóba, ahol a nő és a sértett tartózkodott. A férfi feldúltan, kezében a vascsővel kiugrott az autóból, a sértett felé futott, akit a vascsővel a fején, majd nagy erővel felsőtestének bal oldalán, bordatájékon megütött, majd a bántalmazottal a földön dulakodott.

Bordatörést szenvedett

A férfi a bántalmazás következtében a hajas fejbőr repesztett sebzését, bordatörést, és léprepedést szenvedett. A sértetten életmentő műtétet kellett végrehajtani, lépét eltávolították. 

Ez is érdekelhet:

Életveszélyt okozó testi sértés

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. 

Börtönbe mehet

A főügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetést, valamint közügyek gyakorlásától eltiltás kiszabását indítványozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: