Letépte egy nő ruháját, köpködött, medencébe öntötte a vendégek italát egy mogyoródi férfi a demjéni fürdőben. A vizsgálatok kiderítették, a magáról megfeledkező támadó erős alkoholos befolyásoltság alatt állt. Az ügyészség jóvátételi munkára kötelezné a férfit.

Két embert bántalmazott

Garázdaság miatt állítja bíróság elé az Egri Járási Ügyészség azt a mogyoródi férfit, aki tavaly áprilisban egy idősebb nőt és az intézmény vezetőjét is bántalmazta a demjéni fürdőben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beleöntötte mások italát a medencébe

A Heves Vármegyei Főügyészség tájékoztatása alapján a férfi ittas állapotban inzultálta a békésen pihenő vendégeket, hangoskodott, köpködött, sőt többek italát is beleöntötte a medencébe.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jóvátételi munkára kötelezik

Amikor a sértett ezt számon kérte rajta, a férfi a falnak lökte a nőt és addig rángatta a blúzát, amíg az el nem szakadt. A járási ügyészség garázdaság vétségével vádolja az elkövetőt, akivel szemben jóvátételi munkára kötelezés mellett a pártfogó felügyeletének elrendelésére tett indítványt a bíróság előtt.

Összevesztek a nyakmasszírozón

Január végén írt arról a BudaPestkörnyéke.hu, hogy a Hotel Eger két vendége éppen a szálloda wellness részlegén pihent, amikor összevesztek azon, melyikük használja a nyakmasszírozót.  Az 57 és 62 éves budapesti férfiak olyan hevesen összeszólalkoztak, hogy verekedés alakult ki köztük.

Kórházban kötött ki

A fiatalabb férfit ellenfele ököllel akkora erővel megütötte, hogy kórházba is kellett őt szállítani. Az orvosok szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 62 éves vendéget az egri rendőrkapitányságon elállították, és garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Balhé a bajai halászlével

A Kékvillogó.hu írt arról augusztusi esetről, amikor egy bajai étteremben egy gyermekével érkező pár nem a megszokott módon jelezte, hogy problémája van az étellel. A feleségnek nem ízlett, amit kapott, és vitába szállt a pincérrel. A feleség ezután a felszolgálóra borította a halászlét. A tányér tele volt, úgy repült a felszolgáló arcába. A pincér felszólította a párt, hogy távozzanak.

Fenyegette a pincért

A pincér többször is megismételte, hogy hagyják el az éttermet. Erre a feleség fenyegetni kezdte a pincért, majd megindult a kijárat felé a gyermekével. A pincér a nő után nézett. Ekkor az asztalnál maradó férj felállt, és hátulról rárontott a felszolgálóra. Dulakodni kezdtek, a férj is a földre került

Visszatért a feleség

Amint észlelte ezt az asszony, visszafordult és rúgó mozdulatot tett a pincér irányába, ám nem járt sikerrel. A csetepatéra felfigyelt az étterem többi dolgozója is, akik kollégájukat a konyhába menekítették. A feleség miközben újra megindult a kijárat felé, a terítéket a földre borította és össze is törte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció