Egy baleset után leginkább pihenésre és nyugalomra van szüksége az áldozatnak, de ez nincs így Vitray Tamás esetében, ugyanis a legendás tévést nem hagyják békén, és durva támadásokkal bombázzák a különböző közösségi oldalakon. A 88 éves újságíró a múlt héten szenvedett balesetet Budapest, 6. kerületében, a Szív utcában.

Balesetet szenvedett

Mint korábban megírtuk, február 16-án szenvedett autóbalesetet Vitray Tamás, aki az Andrássy úthoz érve teljesen szabálytalanul akart áthajtani a főúton, a belső sávban viszont ott volt egy hölgy által vezetett Audi is. A két autó lendületből egymásnak ütközött, de szerencsére a balesetben nem sérült meg senki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Támadják

Ugyan a balesetet sikerült épségben megúsznia, és fizikailag sincs semmi baja az egykori tévésnek, de megviselik a támadások, amiket az interneten lát másoktól. Sokan firtatni kezdték a vezetői képességeit, de többen még a jogosítványát is elvennék tőle.

Lábadozik

“Napról napra jobban vagyok” – kezdi az újságíró a Blikknek, aki azt is hozzátette, hogy szerencsére nem történt olyan sérülése, amivel gond lenne. Vitray ugyanakkor abba is belement, hogy mit gondol azokról, akik az ő vezetési képességein kezdtek el rugózni.

Belefáradt

“Hogy őszinte legyek, már elég volt ebből az egészből, nem akarok foglalkozni vele. Nincs kedvem hozzá. Alapvetően nem értem, hogy kinek mi köze van ahhoz, hogy vezetek-e vagy sem. Nem értem, miért akarják elvenni a jogosítványomat? Most van egy rendőrségi ügy, ami szabálysértés miatt indult és ennyi. Bántó ez a nagy gyűlölet, amikor nem a vezetésemmel volt probléma” – mondta Vitray, aki még ezt azzal egészítette ki, hogy már vagy 60 éve autózik, de még soha nem volt ennél komolyabb balesete.

Megviselték a támadások

A népszerű újságíró szerint már nem akar foglalkozni a netes beszólásokkal, de láthatóan nagyon felzaklatták a történtek. Szavain érezni lehetett, hogy nagyon megviselte őt, hogy többen is azonnal bevonnák tőle a jogsiját, és az is bántotta, hogy ekkora gyűlöletkampányt indítottak ellene.

Mindketten megúszták

Ahogy arról beszámoltunk, Vitray balesetében mindkét sofőr megúszta az ütközést, a kivizsgálások után gyorsan kiengedték őket. Úgy tudni, a balesetet követően az újságíró beszélt az Audi sofőrjével, és mindketten örültek, hogy egyiküknek sem esett nagyobb bántódása.

Nem jutott eszébe, hogy ne vezessen

Vitray Tamás a Borsnak beszélt arról, hogy nem gondolt arra, hogy ne ülne többé volán mögé. Mint mondta, 58 éve van jogosítványa, és ilyen horderejű balesete még soha életében nem volt. “Hibáztam, nincs mit szépíteni ezen, s ezt rögtön be is láttam, elnézést kértem. Nem volt idő sokkot kapni, annyira gyorsan történt minden. Nem tudok traumáról beszámolni, s így nem is gondolkodom azon, hogy nem vezetek többé” – mondta korábban.

Fia sietett édesapjához

Vitray Tamás segítségére a fia, Péter sietett, idősebbik fia pedig a távolból adott hálát az égnek, hogy nem történt nagyobb baj. Ifjabb Vitray Tamás munka közben tudta meg, hogy édesapja balesetet szenvedett.

Az interneten látta a baleset fotóit

„A karambol képeit egy internetes portálon láttam, senkinek nem kívánom ezt az érzést, szörnyen megrázó. Csoda, hogy abból a két összetört autóból két ép ember szállt ki. Örülök, és hálás vagyok az égnek, hogy édesapám és a másik autó sofőrje is jól van” – mondta ifjabb Vitray Tamás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás, YouTube, On the Spot