Brutálisan összevertek egy 30 éves, üzletvezetőként dolgozó férfit pár nappal ezelőtt a Gozsdu Udvarban. Dániel állítása szerint körbe állták a biztonságiak, amikor vissza akart menni az egyik bárba, majd többen is ököllel ütötték a fejét. Elmondása szerint a bántalmazás során eltörték az orrát, kitörték a fogát, de megrepedt az arccsontja is.

Kiment hamburgerezni

A férfi egy Németországból érkezett nigériai barátjával szórakozott múlt csütörtökön egy bárban a Gozsdu Udvarban. „Megittunk három feles tequilát, majd éjjel kettő előtt nem sokkal kijöttem, és elmentem a Gozsdu bejáratával szemben lévő Király utcába hamburgert enni. Miután ettem, vissza akartam menni a bárba, de a biztonsági őrök nem engedtek be” – mondta a férfi a 24.hu-nak.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem engedték vissza

„Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy odabent van a külföldi barátom, és mindenképp haza szeretném vinni, mert nem ismeri Budapestet, és a Google Mapsen nehezen tájékozódik, de ennek ellenére sem engedtek be”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Beszólt az őröknek

Dániel azt állítja, kitartóan kérlelte a biztonsági őröket, majd egy idő után ingerült lett, hogy a könyörgése ellenére sem engedik be, és beszólt nekik. Állítása szerint ekkor ők odébb húzták, majd  ketten-hárman elkezdték verni a játékterem előtt.

Kórházba vitték

„Körbe álltak, ütötték a fejem, és addig vertek, amíg vérben nem feküdtem. Eszméletemnél voltam, és a földön fekve felhívtam a rendőröket és a mentőket is. Mire kiértek, addigra az őrök eltűntek a helyszínről. A takarító személyzet próbálta felmosni a véremet a rendőrség kiérkezése előtt annak ellenére, hogy direkt kértem, ne tegyék. A mentők kórházba vittek, ahol megállapították, hogy eltört az orrom, és megrepedt az arccsontom is” – mondta a külföldi férfi.

Van felvétel?

Dániel szerint a rendőrök azt mondták neki, hogy nincs felvétel a bántalmazásról, mert a helyszínen lévő kamerák nem rögzítenek, és csak élőképet mutatnak, de szerinte készülhetett olyan felvétel, amin látszik a bántalmazás. Pár nappal ezelőtt ugyanis visszament a tett helyszínére, ahol azt mondta neki a bár vezetője, hogy szívesen átadnak bármilyen felvételt a rendőrségnek.

A Gozsdu Udvar nem nyilatkozik

A 24.hu megkereste a Gozsdu Udvar üzemeltetőjét, hogy igaz-e, amit a férfi állít, hogy a biztonsági őrök bántalmazták, ha igen, akkor indult-e vizsgálat velük szemben. Arra is rákérdeztek, hogy rögzítenek-e felvételeket a szórakozóhelynél lévő kamerák, illetve van-e felvétel a bántalmazásról. A marketing osztály illetékese válaszában azt írta, hogy sajnálattal értesültek az esetről, de a rendőrségi eljárás lezárultáig nem tudnak nyilatkozni.

Megszólalt a rendőrség

A BRFK-t ezt a választ küldte a lapnak: „A belvárosban szolgálatot teljesítő rendőrök december 15-én 2 óra 20 perckor a 7. kerület, Dob utcában egy vérző orral  ülő férfire figyeltek fel egy bár előtt. A rendőrök a helyszínen meghallgatták a sérültet és a jelenlévőket, majd a mentők kórházba vitték a vérző embert. A VII. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gozsdu Udvar bejárata