Az élet nehéz, és sokszor tartogat váratlan kihívásokat, ezt senki nem vitatja. Ám az közel sem mindegy, hogy ezekre miképp reagálunk. Míg valakinek stresszel, szorongással telnek a mindennapjai, és még egy egyszerűbb szituáció miatt is pánikolni kezd, addig mások mérhetetlen lazasággal és könnyedséggel fogadják a nehezebb akadályokat is.

Mindez azon múlik, hogy milyen viselkedésmintákat raktároztunk el az elménkben, milyen hiedelmek, meggyőződések alapján éljük a mindennapjainkat. Hiszen egy helyzet vagy történés önmagában sosem jó vagy rossz, hanem minden attól függ, mi hogyan reagálunk rá.

De vajon van megoldás, ha úgy érezzük, hogy mindenben csak a rosszat látjuk és önerőből nem tudunk változtatni a hozzáállásunkon? Szerencsére igen, ebben nagyon sokat segít az Access Bars kezelés, melynek a menetét te is megtanulhatod A végtelenbe és tovább tanfolyamának keretein belül, Kántás Kata szervezésében.

Mi mindenben segíthet az Access Bars?

Ez a különleges kezelés a fejen lévő 32 energetikai pontra fókuszál, melyek érintésére kiegyenlítődik a területben lévő feszültség, a gondolatok elcsitulnak és egy csodásan könnyed érzés lesz úrrá rajtunk.

Az Access Bars kezelés mindazoknak segíthet, akik:

  • gyakran küzdenek szorongással,
  • túl sokat agyalnak, folyton pörögnek a gondolataik, nem tudnak ellazulni,
  • nehezen tudnak tanulni, koncentrálni,
  • teli vannak pesszimizmussal, alapvetően negatívan állnak az élethez,
  • gyakran pánikolnak, túl sok minden tölti el őket félelemmel,
  • nem tudják, hogyan érjék el a céljaikat, úgy érzik, megrekedtek és nem tudnak előrelépni,
  • bár változtatni akarnak a sorsukon, de nincs elég erejük hozzá, félnek megtenni a kezdő lépést,
  • veszteség érte őket, nemrég estek át egy szakításon vagy gyászolnak valakit,
  • szeretnének nyitottabbak, elfogadóbbak, pozitívabbak lenni,
  • szeretnének végre mélyen kikapcsolódni, nyugodt tudatállapotba kerülni.

Segíts önmagadon, segíts másokon!

Ha jártál már Access Bars kezelésen, akkor biztosan érzed magadon a pozitív változást. És talán arra gondolsz, hogy milyen jó lenne, ha ezt te is tudnád nyújtani másoknak, például a gyermekednek, párodnak, szüleidnek. Erre pedig van is lehetőség!

A kezelés menetét ugyanis te is elsajátíthatod, ha részt veszel egy Access Bars tanfolyamon. A képzés során megtanulod, hol helyezkednek el az említett energetikai pontok, és hogy hogyan kell őket megérinteni ahhoz, hogy beinduljon a változás.

A tanfolyam után általad szeretteid is megtapasztalhatják azokat az előnyöket, amikben neked is részed volt, amikor rajtad végezték a kezelést.

Gyermekek számára is hasznos

Az Access Bars kezelés gyermekeken is elvégezhető és számukra is több szempontból hasznos. Segít például jobban koncentrálni és könnyebben tanulni, önbizalmat és bátorságot ad, kiegyensúlyozottabbá teszi őket, növeli a kreativitást, ha pedig a gyermek túlságosan pörgős, segít neki egy kicsit lenyugodni, elcsendesedni.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: avegtelenbeestovabb.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.