Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest 10. kerültében, a Keresztúri úton. Az oszlop kitört, a kábelek tartják. A mentőket is riasztották. Közben ma is eshet több helyen ónos eső, figyelmeztetést adtak ki.

Ma is eshet ónos eső

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki ónos eső veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. A riasztás az egész országra szól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Melegszik az idő, ezért van egyes helyeken ónos eső

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez is érdekelheti, szörnyű tragédia történt az ajándékozás napján

Videó a tegnapi balesetről

A pénteki adatok, volt munkája a rendőröknek

26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek tegnap a rendőrök, egy balesetben egy ember vesztette életét, 10 súlyos és 15 könnyű sérüléssel végződött.

Baleset Csákvárnál

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 8123-as úton, Csákvár térségében. A tűzoltók a sofőrt kiemelték a járműből. A mentők is a helyszínen vannak – jelentette a katasztrófavédelem.

Teljes útzár Nógrádban

A rendőrök december 25-én 8 óra 35 perctől a 21134-es számú út, Nógrádmegyer Petőfi útszakaszát lezárták, mivel tűzoltás zajlik. A teljes útlezárás ideje alatt Nógrádmegyer, Magyargéc, Benczúrfalva településeket csak a 22-es számú főúton kerülővel, Benczúrfalva irányából tudják megközelíteni az arra közlekedők.

Ez történt

A szécsényi, a bátonyterenyei, a salgótarjáni és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint a Karancs ÖTE önkéntesei eloltották a lángokat Nógrádmegyeren, a Petőfi úton, ahol egy 250 négyzetméter alapterületű lakóház födémje és tetőszerkezete izzott, égett.