Lopás miatt fogtak el a rendőrök egy férfit, aki október 15-én éjszaka kiemelte egy 22. kerületi gyorsétterem ablakát a helyéről, majd az üzletbe bemászott és onnan pénzt, valamint egy mobiltelefont lopott el. Tettét később megismételte.

Gyorsétteremben portyázott

Miután október 15-én betört egy 22. kerületi gyorsétterembe, 8 nappal később újra próbálkozott egy eddig ismeretlen bűnöző.

Ha elsőre sikerült…

Az első alkalommal pénzt és mobiltelefont, másodjára ismét pénzt és egy táblagépet vitt el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két hónapig gondolhatta, hogy megússza

A XXII. kerületi nyomozók a lopások elkövetőjeként a 30 éves budapesti S. Róbertet azonosították, akit 2021. december 15-én az utcán fogtak el a XIII. kerületben.

Legalább 10-szer

 A férfit a XXII. kerületi kapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta, hogy összesen több mint tíz alkalommal tört be különböző gyorséttermekbe, virágboltba és egyszer egy hotel öltözőjébe is.

Ha már ott volt

Két alkalommal a feltört étterem pultjába is beállt, ahol alkalmazottat színlelve, étellel szolgálta ki a vendégeket.

Letartóztatnák

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a bíróság pedig a gyanúsított bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Egy másik döbbenetes lopás története