Délelőtt fél 10-kor az M7-es autópálya 110. kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Zamárdi térségében, kigyulladt egy személyautó, két másik pedig összeütközött.

Sok a sérült

A baleset során 5 személy megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Végeztek a helyszíneléssel

11 óra előtt pár perccel végeztek helyszíneléssel és a műszaki mentéssel, azóta a forgalom zavartalanul halad – jelentette a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

További balesetek az ónos eső áztatta utakról

Baleset a 65-ös úton

Egy gépkocsi lesodródott az útról Harc közelében, a szentgál-szőlőhegyi elágazónál. Egy Fiat Ducato borult fel az árokba érkezve.

A sofőr bajban lehet

A sofőr kizuhant a kocsiból. A helyszínre mentőhelikopter érkezik. Egy 40 éves férfit súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Fotó a helyszínről

A rendőrség felvétele

Lezárták az utat

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. Kerülni a 6-os főút felé és Zomba-Tevel összekötő úton Bonyhád felé  lehet. 11 óra után félpályán már megindulhatott a forgalom.

Itt is szükség volt a mentőkre

Egy személyautó szenvedett balesetet Kövegy határában, a Makó felé vezető úton. A makói hivatásos tűzoltók kiemeltek a járműből egy embert, akit átadtak a mentőknek.

Az időjárás nem segíti a közlekedőket

Esik az eső Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyében, illetve Mosonmagyaróvár és Lébény térségében. Ködöt jeleztek Kaposvár közeléből. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata országszerte nedves vagy sónedves – írják az Útinform oldalán.