Édesanyja, barátnője és testvére szeme láttára halt meg a futballpályán Hegedűs Viktor Marcell. A középiskolás fiú rendkívül tehetséges focista volt, a tragédiának nem volt előjele. Amikor összeesett, társai próbálták meg újraéleszteni, majd a mentők folytatták az életmentést, de sajnos sikertelenül.

Meghalt a pályán

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, Szörnyű tragédia rázta meg a Tarr Andráshida SC focicsapatát, ugyanis az egyik játékosuk, a 18 éves Hegedűs Viktor minden előzmény nélkül rosszul lett a pályán, összeesett és meghalt.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Társai kezdték meg az újraélesztést

A fiatal focistát Andráshidán, a társai kezdték el újraéleszteni. A sportkomplexum rendelkezik defibrillátorral, amit szintén használtak és az időközben értesített mentők

Bátyja egy másik csapatban edzett

A középiskolás fiú bátyja, Olivér, egy másik csapat edzésén vett részt, amikor értesült öccse tragdiájáról. Azonnal a helyszínre sietett, de már csak annyit láthatott, ahogy a zokogó édesanyja öleli az elhunyt kamaszt.

Azonnal a helyszínre ment

„Éppen edzésen vettem részt, de természetesen azonnal a helyszínre siettem. Megláttam, ahogy ott áll a mentőautó a pályánál, és próbálkoznak a testvérem megmentésével” – mondta a gyászoló testvér a Borsnak.

Az édesanyja ölelte a fiút

„A következő percekben már azt láttam: az édesanyám öleli a halott öcsémet. Senkinek nem kívánom, hogy ehhez hasonlót átéljen. Viktorral jóban-rosszban együtt voltunk, mindig számíthattunk egymásra” – mondta Olivér.

Nem volt előjele a tragédiának

Egész Zalaegerszeg értetlenül áll a 18 éves, igen népszerű fiú tragédiája előtt. Hegedűs Viktor Marcell, az Andráshida SC fiatal tehetsége egy edzést követő baráti találkozón minden előjel nélkül összeesett a pálya közepén, és azonnal életét vesztette. 

A mentők sem tudták újraéleszteni a fiút

A csapattársai és az edzők természetesen hívták a mentőket, és miközben a segítségre vártak, megkezdték a fiú újraélesztését. Sikertelenül.

Feldolgozhatatlan

“A mentők kiérkezését követően hosszú ideig küzdöttek játékosunk életéért, de sajnos már nem tudták megmenteni. Hegedüs Viktor Marcell személyében egy tehetséges játékost, csapatembert, barátot veszítettünk el. Hiányát nehéz lesz feldolgozni nem csak a családjának, hanem az Andráshida SC minden tagjának. Szeretnénk fájó szívvel részvétünket kifejezni a családnak! Nyugodj békében Viktor!” – írja közleményében az egyesület.

A csapat alapembere volt

Hegedüs Viktor Marcell a szezon során tíz alkalommal szerepelt a felnőtt együttesben, a regionális, Észak-nyugati bajnokságban szereplő U19-es együttesnek pedig alapembere volt.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció