Az ukrán rendszámú autó fiatal sofőrje nem vette észre, hogy nem neki van elsőbbsége és belerongyolt egy Opelbe, majd nekicsapódott egy csuklós busznak. Az ukrán autó utasa, egy fiatal hölgy elájult a helyszínen. A baleset csütörtökön történt.

Kényelmesen autózott a hölgy

Opel Astra kombival ment egy nő csütörtök délután az angyalföldi Fáy utcában, a Váci út irányába. Információink szerint amikor a Teve utcai kereszteződéshez ért, áthajtott rajta, hiszen a táblákkal védett úton haladt. Amikor a kereszteződésbe ért, jobbról, a Rozsnyay utca felől nagy sebességgel érkezett egy ukrán rendszámú Honda Accord. Sajnos a fiatal ukrán sofőr azt hitte, ő van a főútvonalon, így fékezés nélkül az Opel jobb elejébe rohant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összetörött az Opel eleje

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nekicsapódott a busznak

A nagy erejű ütközéstől az Opel a Teve utcába, a Honda pedig jobbra, a Fáy utcába sodródott, oda viszont éppen megérkezett a 32-es busz, amely pár perce indult el a Göncz Árpád városközponti végállomásról.

Leszakadt a busz lökhárítója

Kirobbantak a légzsákok

A Honda a jobb elejével a busz elejének vágódott, amely visszalökte az autót a Teve utcába, ahonnét érkezett. Minden érintett használta a biztonsági övét, a Hondában kirobbantak az oldalsó légzsákok is.

Roncsdarabok az úton

Elájult a nő

Az Opel vezetőnője megrándította a nyakát, őt további vizsgálatokra kórházba szállították, de nem súlyos az állapota. Az ukrán autó jobb első ülésén egy fiatal nő utazott, ő ugyan ki tudott szállni a roncsból, de azonnal rosszul lett, elájult és az úttestre zuhant.

Lezárták az utcát

Kórházba vitték

A mentők őt is kórházba szállították. A balesetet okozó sofőrt is megvizsgálták, de ő nem sérült meg, csak elkísérte a hölgyet a kórházba, de utána visszatért a helyszínre. A Volvo csuklósbusz fedélzetén tartózkodó utasok szintén nem sérültek meg a baleset során. A kereszteződést több, mint két órára lezárta a Rendőrség, a 32-es buszok is terelőúton közlekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.