Féltékenység miatt tört ki a balhé két lány között Debrecenben. Vera és Bea előre megbeszélték, hogy megverekszenek egy fiú miatt. Közönséget is szerveztek, a konfliktus vége pedig az lett, hogy az egyik lány éles eszközzel ment neki társának, aki életveszélyesen megsérült. 

Két lány verekedett össze

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, Debrecenben, a Sinai Miklós utcában verekedett össze szerda délután két lány, egyikük késsel életveszélyes sérülést okozott társának. A debreceni rendőrök a helyszínen elfogták a késsel támadó lányt. Az adatok alapján a lányok konfliktusa mögött féltékenység állt – olvasható a közleményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Féltékenység 

A verekedés, majd a súlyosabb tett hátterében egy fiú miatti féltékenység állt, ugyanis az áldozat azzal a fiúval jött össze, akivel az iskolatársa is korábban járt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Készültek a verekedésre

„Nem gyakori, hogy késsel járnak a diákok az intézménybe, tudtommal Beánál sem volt sosem korábban, de most előre megbeszélték, hogy a tanítás után megverekszenek egymással, de sajnos rosszul sült el” – mondta a Blikknek az egyik iskolatárs.

Közönség is volt 

A verekedést sokan nézték végig, más iskolákból is érkezett közönségük. több fiú is állt körülöttük, de senki nem akadályozta meg a késelést. Az iskolatárs azt mesélte, Verát, az áldozatot, a másik lány négyszer sebesítette meg. 

Életveszélyesen megsérült

A pincérnek tanuló támadó és a boltosnak készülő áldozata sem debreceni, két különböző környékbeli településről származnak. Verának a vállát és a tüdejét is érték szúrások, a kórházban pedig az életveszélyes sérülései miatt operálni is kellett.

Segítséget kért

„Már nem friss konfliktus volt ez kettejük között, régóta húzódott, de valamiért most éleződött ki ennyire. Szerencsétlen Vera már csupa vér volt, az életéért küzdhetett, de még így is volt ereje arra, hogy elvonszolja magát a több száz méterre lévő iskoláig, ahol segítséget tudott kérni. 

Sokkot kapott a támadó

„Tette után Bea is sokkot kapott, szinte mozdulatlanul várta meg a rendőröket, de a mentősök őt is elvitték” – mondta az iskolatárs. 

Sok a balhé

A debreceni Sinai Miklós utcában lévő parkban egy nagy focipálya és egy játszótér is van. A helyiek szerint sok errefelé a balhé, főleg hajléktalanok és kábítószeres fiatalok tanyáznak a környéken. A panelházak tövében sok a balhé. 

Megszólalt a szemtanú

„Sokkoló jelenetek voltak, és borzalmas, hogy mindezt többen is végignézték, mintha csak egy bokszmeccsen drukkoltak volna” – mondta egy környékbeli, aki az ablakán keresztül nézte végig a két lány balhéját. 

Eljárás indult

A 16 éves Beáta ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás, de nem vették őrizetbe, kihallgatása uán hazamehetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció