Autósüldözést történhetett szerdán délelőtt a fővárosban az Üllői úton. A beszámolók szerint rendőrök elől menekülő Suzuki egy fának csapódott, az autó egyik utasát a mentők kórházba szállították.

Az Üllői úton sokan meglepődtek

Fának csapódott az a kék Suzuki, amelyet a Balesetinfo Facebook-csoport beszámolója szerint rendőrök üldöztek az Üllői úton.

Furgonnak, majd fának csapódott

A Suzuki sofőre a 8. kerületben, az Üllői úton befelé, a Leonardo da Vinci utca előtt egy furgonnak majd fának ütközött

Az autó utasát kórházba vitték

A beszámoló szerint az autó csúnyán összetörött, a jobb első ülésen ülő utast kórházba szállították.

Kábítószer lehetett a Suzukiban

A tudósító szerint kábítószer-gyanús fehér port is találtak az autóban, vélhetőleg emiatt kezdődött az autós üldözés.

Futár állította meg

Budapesten legutóbb május végén volt emlékezetes autós üldözés a belvárosban. Akkor egy motoros futár segített a zsaruknak, ő állította meg a menekülő autóst.

<

Akkor is Suzukival menekültek

Azon a szombat estén az történt, hogy fél nyolckor a Bajcsy-Zsilinszky úton a Bazilika előtt egy kék Suzukis próbált elmenekülni a rendőrök elől, miután a hatóság gyanús viselkedés miatt elkezdte üldözni a járművezetőt.

<

El akarta ütni a rendőrt

A menekülő sofőr az egyik intézkedő járőrt hátramenetben próbálta elütni, majd menekülni próbált. Egy rendőr elé áll, őt is megkísérelte elütni. Elhajtott, a rendőrök utána eredtek. A sofőr akcióját egy arra járó robogós futár kétszer is megakadályozta azzal, hogy az autó előtt megállt, így a rendőrök sikeresen elfogták. 

<

Piásan vezetett

A Budapesti Rendőr-főkapitányság akkori közleménye szerint azért kezdtek el intézkedni a férfi ellen, mert korábban egy piros lámpánál gyanúsan viselkedett, és sértően beszélt. A sofőrt miután elkapták, a szonda kimutatta, hogy alkoholt fogyasztott. Az akcióban részt vett sérült rendőrt kórházba szállították.

<

Autóval üldözte egymást két társaság Érden

Nyár közepén írtunk arról, hogy egy ember meghalt, többen megsérültek Érden, amikor két társaság durván összeverekedett. Először egy benzinkúton estek egymásnak, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből. A döbbenetes sztori részleteit ide kattintva éred el, ne hagyd ki!

Kiemelt kép: A Balesetinfo Facebbok csoport helyszíni felvétele