Teljesen összetört a családja annak a négygyermekes apának, aki a múlt hét csütörtökön vesztette életét, miután vélhetően bika nevű drogot szívott. A 27 éves Heves megyei férfi azonnal rosszul lett, már a mentősök sem tudták újraéleszteni.

Egy adag elszívása után meghalt

A szörnyű hírt elsőként a Bükkszentmárton polgármester tette közzé a Facebookon hétfőn. Liktor Róbert a Borsnak azt mondta, hogy abból gondolják, hogy a bika nevű szert fo­gyaszthatta az életerős férfi, mert az elmondások alapján egy „adag” elszívása után meghalt.

Elfogták a terjesztőt

A tragédia után a rendőrök azonnal megkeresték a terjesztőt, házkutatást tartottak és a férfit őrizetbe vették.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

NE HAGYD KI! Fehér sportcipőben topogott végig a gangon a fiatal nő, amikor elfogták a rendőrök, 10 milliós csalásért kapcsolták le

Elrendelték a letartóztatást

A Heves megyei Fő­ügyészség szóvivője azt mondta, hogy elrendelték a terjesztő letartóztatását, azzal gyanúsítják, hogy ő adta el azt az anyagot, amitől meghalt a családapa.

NE HAGYD KI! Tragédia: Férje halálát okozta a felemás gumikkal közlekedő eleki asszony

Kábítószerfogyasztó volt

Az elhunyt férfi rendszeresen használt kábítószert, a Heves megyei településen az élettársával és a négy gyermekével élt.

NE HAGYD KI! A Kekvillago.hu cikkeit a bika nevű drogról ide kattitva tudod elérni

Mindig ugyanott vásárolt

„Ugyanattól a dílertől vette az a halálát okozó anyagot, akitől korábban is vásárolt. Ezúttal a nagynénje házánál szívta el. Az élettársa a mentőautóra lett figyelmes, és egyből odasietett. Mire odaért, már a házban próbálták újraéleszteni a férfit. Sajnos elbúcsúzni sem tudott már tőle” – mondta a Borsnak a család egyik közeli ismerőse.

„Papával játszanak a felhőkön”

A férfi kiskorú gyermekei csak másnap tudták meg, hogy az édesapjuk már soha többé nem tér haza. Néhány évvel ezelőtt a nagypapa is elhunyt, az édesanyjuk most azzal nyugtatja a gyerekeket, hogy „apa jó helyen van, már papával játszik a felhőkön”.

A gyerekek sírva gyászolják édesapjukat.

Már 21 áldozata van

Idén szeptemberig már 21 halálos áldozata van Magyarországon a „Bika” néven emlegetett pszichoaktív szernek. A kínai laborokból származó újtípusú pszichoaktív anyag sokkal erősebb, mint a legtöbb hasonló szer, melyek szintén nagy pusztítást végeznek az országban.

Kiemelt kép: a „Bika” nevű drogtól bekábult emberek – Forrás: police.hu