A móri rendőrök felderítették, majd a megyei zsaruk megérkeztek és rátörték a hatóságok elől bujkáló férfira az ajtót. Nem találták sehol a házban, aztán benéztek a szekrénybe.

Megtudták hol bújkál

A Móri Rendőrkapitányság nyomozói felderítették annak a 28 éves férfinak a tartózkodási helyét, akinek körözését – szabadságvesztés büntetés letöltésének elmulasztása miatt – a Tatabányai Törvényszék elrendelte.

Reggel lepték meg a rendőrök

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztály Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai október 20-án reggel pusztavámi lakcímén fogták el a hatóság elől bujkáló személyt.

Betörték az ajtót

A rendőrségi elfogáskor készült videóján jól látszik, hogy a fegyveres rendőrök betörték a ház ajtaját, majd benyomultak az épületbe.

Bemászott a szekrénybe

A börtönbe vonulás elől menekülő férfi azt gondolta, ha bemászik a szekrénybe, akkor nem találják meg. Rosszul gondolta.

Felmászott a rendőr a szekrénysorra

Amikor a rendőrök átvizsgálták a házat feltűnt nekik a szekrény. Az egyik rendőr halkan felmászott a szekrénysor tetejére, egy másik hirtelen kinyitotta a ruhásszekrényt.

Tarkóra tett kéz

Nem volt arra szükség, hogy a szekrény tetejéről a bujkálóra ugorjanak, mert a férfi tartóra tett kézzel állt a szekrényben.

Földre teperték

A rendőrök kirángatták onnan és a szoba közepén a földre teperték, majd megbilincselték.

1 év börtönben

A 28 éves férfit a Móri Rendőrkapitányságra előállítottak, majd a 300 nap letöltése végett a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából