Óvodából, templomból, gyermekközpontból is lopott egy 18 éves férfi. A veresegyházi rendőrök egy bozót tövébe bilincselték meg, majd őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta.

A ballagási ünnepet használta ki

Ballagási ünnepet tartottak egy veresegyházi óvodában június 5-én. Ezt kihasználva lopózott be a veresegyházi intézménybe D. József. Egy öltözőszekrényből két pénztárcát emelt el, majd menekülni próbált. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiszúrták a szülők

A szülők azonban időben észrevették, és ketten eredtek a férfi után, miközben értesítették a rendőrséget.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy bokor tövében bilincselték meg

A fiatal nem jutott messzire, míg őt az óvodából követték, a percek alatt kiérkező rendőrök más irányból állták útját, végül egy bokor tövében kapták el.

Hiánytalanul megtalálták

A tárcákat minden értékkel együtt megtalálták a rendőrök, azokat visszakapták a tulajdonosok – számolt be róla a police.hu.

Kiderült, máshová is betört

Az erdőkertesi férfit bevitték a kapitányságra és kikérdezték, mint kiderült, több, az elmúlt időszakban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is van a rovásán.

Fóton a templomban és a gyermekvárosban is rabolt

A gyanú szerint napokkal ezelőtt egy fóti templom ablaküvegét törte be és kirámolt egy perselyt, majd a fóti gyermekváros központjába járt, ahonnan mobiltelefonnal, pénztárcával és bankkártyával távozott, utóbbival később vásárolt is.

Részben tett beismerő vallomást

Az őrizetbe vett férfi részben beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Büntető eljárást kezdeményeztek

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott férfi ellen lopás bűntette, lopás vétsége, valamint csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.

Szűz Mária-szoborral a hóna alatt sétált ki

Erzsébetvárosban pofátlan tolvajt keres lopás miatt a rendőrség. A férfit, aki két héttel ezelőtt kisétált egy óriási Szűz Mária-szoborral a terézvárosi templomból. A bűntettet kamera rögzítette. – írta meg a Budapestkörnyéke.hu.

Így segíthetnek a rendőröknek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu