Tragédia történt kedden délelőtt Mosonmagyaróváron, Széchenyi-lakótelep tizedik emeletéről egy asszony kiugrott, súlyos sérülésekkel túlélte. Egy idős nő próbált segíteni rajta. 

Kiugrott a tizedikről

Egy asszony kiugrott a mosonmagyaróvári Széchenyi-lakótelep tizedik emeletéről. Az előtetőre esett, súlyos sérülésekkel túlélte.  Az OMSZ munkatársai hosszan küzdöttek az 52 éves nő állapotának stabilizálásán. Mentőhelikopter szállította a győri kórházba, kritikus állapotban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem a házban lakott

 „Az asszony nem a ház lakója, de már többször láttam itt. Két hete járt már ide, többször fel is állhatott az ablakba itt a tizediken. Ezt onnan tudom, hogy valaki rendszeresen letaposta ott a virágaimat, amiket a radiátorra tettem és az ablakban nevelgettem a folyosón” – mondta az egyik szemtanú. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Segítséget kért a fiától

„Délelőtt aztán megláttam, nekem háttal állt az ablakban. Iszonyúan megijedtem, nem tudtam mit tegyek, megszólítsam-e vagy sem. Végül a fiamtól kértem tanácsot, aki a mentőknél dolgozik” – mondta az asszony a kisalfold.hu-nak.

Hívták a mentőket

Nagy Lászlónénak fia azt tanácsolta, hogy hívja a 112-t. Végül ezt a szomszédasszony tette meg, mert az asszony túl ideges volt ahhoz, hogy telefonáljon. 

Leugrott a tetőről

„Lementem és a bolt sarkánál vártam a mentőket, hogy lássák, hová kell jönni. Aztán hallottam a puffanást. Nem sokkal később értek ki a tűzoltók is, kérdezték hol áll az asszony, mondtam, hogy késő, leugrott. A bejárat fölötti fém előtetőre esett, az be is horpadt, onnan szedték őt le”. 

Küzdöttek az életéért

Ezek után a mentők órákig küzdöttek a nő életéért. Közben megérkezett a helyszínre egy mentőhelikopter is. Miután stabilizálták az állapotát, kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tragédia Cegléden

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, múlt hét végén egy 7 éves gyerek zuhant ki egy társasház negyedik emeletéről Cegléden. A gyermekhez mentőhelikopter érkezett. Súlyos sérüléseket szenvedett, több csontja eltörött. Kórházba szállították. 

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen. A zuhanás pontos részleteiről nem tudott beszámolni, azokat a nyomozás során fogják tisztázni.

Kiemelt kép: illusztráció