Egy társasház negyedik emeletéről zuhant ki a gyermek, súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter érkezett hozzá, átmenetileg lezárták a közeli Lidl parkolót. A mentésről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Mentőhelikopter szállt le

Megrázó esemény történt Cegléden a hétvégén. Sokan csak arra lettek figyelmesek, hogy mentőhelikopter érkezik a Dél-Pesthez közeli városba és a Lidl parkolóban leszáll. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több mentőautó is érkezett

Az áruház parkolójának egy részét átmenetileg lezárták, több mentőautó is a helyszínre érkezett. Rengeteg bámészkodó figyelte a mentősök minden mozzanatát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kizuhant egy gyermek a negyedikről

A Blikk úgy tudja, hogy egy hét éves gyermek zuhant ki a Lidl-hez közeli társasház negyedik emeletéről. Szerencsére a gyermek túlélte a balesetet, de a sérülései súlyosak.

Súlyos sérülések

A Pest Vármegyei Rendőrkapitányság sajtósa is megerősítette, hogy a gyermek túlélte a balesetet, de súlyos sérülésekkel vitték kórházba, csonttörést szenvedett – közölte Hadházi Kornél.

Büntetőeljárás indult

A rendőrőrnagy hozzátette: foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen. A zuhanás pontos részleteiről nem tudott beszámolni, azokat a nyomozás során fogják tisztázni.

Rendőrautók is érkeztek

A Dél-Pest Megyei Panoráma a Facebook-oldalán osztott meg egy videót a mentőhelikopterről, ami az egyik helyi bevásárlóközpont parkolójában szállt le. Azt írták, két mentőautó és két rendőrautó is érkezett.

Kiesett a gimnazista

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, tavaly szeptemberben kiesett egy második emeleti ablakon egy hatodikos fiú a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnáziumban.  A fiút a szörnyű eset után életveszélyes állapotban vitték be a Heim Pál Gyermekkórházba.

Senki nem tudta, mit történt

Az eset után az egyik szülő elmondta, hogy a rendőrség kihallgatta azokat a diákokat, akit az eset idején az osztályteremben voltak, mindannyira azt mondták, nem látták, osztálytársuk miként esett ki, mert ők maguk is nyomkodták a telefonjukat akkor.

Megmentették az életét

Pár nappal az eset után a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója azt mondta, az orvosok erejükön felül teljesítették, sikerült megmenteni a fiú életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó a mentésről

Kiemelt kép forrása: