Több embert is megkárosíthatott az az egykori tornász, aki nagy összegű kölcsönöket kért magánszemélyektől. Egyikükkel szerelmi viszonyt folytatott, majd közel három millió forintot kért tőle több részletben. A férfi úgy véli, soha nem látja viszont a pénzét a kölcsönszerződés ellenére sem. Összesen 30-35 millió forintot csalhatott ki a nő áldozataitól.

Az egyik megkárosított mesélt arról, miként ejtették át

Kovács Tamás hat évvel ezelőtt ismerkedett meg az egykori olimpikonnal. A sportolónő korábban külföldön tartózkodott, majd visszatért Magyarországra. Tamás és a tornász között szerelmi viszony alakult ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Véget ért a románc

Idővel aztán a szerelem elmúlt, ám a két személy ennek ellenére kapcsolatban maradt egymással. A nő azt mondta, agyrákja van, és műteni fogják. Az operációhoz pénzt kért kölcsön Tamástól, árulta el a részleteket a férfi a Blikk számára.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tamás jóhiszemű volt

A férfi adott pénzt az egykori tornásznak, mivel nem hitte, hogy át akarja ejteni. Később a nő azt mondta, nem lehet már megoperálni, de gyógyszeres kezeléssel lehet javítani az állapotán. Erre hivatkozva újból pénzt kért a férfitól.

A férfi megint adott neki pénzt

Tamás még ekkor sem gyanakodott, így kölcsönadott a nőnek egy újabb összeget. A férfi állítja, mindig írtak kölcsönszerződést. A fedezet egy olyan ház volt, ami a nő édesapjáé volt külföldön.

Állítólag meghalt az olimpikon apja

A nő azt állította, édesapja elhunyt, így megörökölte a házát. Azt mondta Tamásnak, hogy csak a hagyatéki tárgyalás van hátra, utána kifizeti az adósságát. Tamás számára még egy külföldi ügyvéd levelét is továbbították.

Hiába várta a pénzét Tamás

Tamás azonban semmit sem kapott meg a megígért összegből. Már ott tart, hogy nem hisz az egykori tornásznak. Tudomása szerint semmilyen komoly egészségügyi problémával nem küzd a nő.

Lélekben már felkészült a legrosszabbra

A férfi azt mondta, összesen nagyjából 2,8 millió forintot adott a nőnek több részletben. Mindig azt ígérte az egykori tornász, ogy kamattal együtt fogja a pénzt visszafizetni. Összesen így 5,5 millió forintot kellene kapnia Tamásnak, ám véleménye szerint soha nem fogja megkapni ennek egy részét sem.

Már kiismerte a nőt

Tamás úgy véli, az eltelt évek alatt kiismerte az olimpikont. Tudja, hogy semmije nincs a nőnek, így nem is fogja tudni visszafizetni a pénzt. Az örökség szerinte nem is létezik.

Ezek is érdekelhetnek!

Tamás tudja, hogy hibát követett el

A férfi beismerte, hogy hagyta, hogy megvezessék, ebben hibázott. Számára elégtétel lenne, ha börtönbe kerülne a nő. A volt tornászról elmondta, remek társasági ember, és nagyon gyorsan képes maga mellé állítani bárkit a megnyerő modorával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Police.hu