Szívszorító családi tragédia történt szombat este Nagykanizsán. Anya és öt hónapos terhes lánya halt meg abban a közlekedési balesetben, amely a 7-es számú főút és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében történt. Két személygépkocsi ütközött össze, egy Mazda szó szerint letarolta az elé szabálytalanul kikanyarodó Toyota Yarist. Az ütközést túlélte egy 5 éves kisfiú.

Nem adott elsőbbséget

A helyszínről származó információk szerint a tragikus baleset az elsőbbségadással kapcsolatos szabályok be nem tartása miatt történt. A Toyota Yaris típusú személygépkocsit vezető 32 éves letenyei nő a Hevesi Sándor utcáról úgy akart kikanyarodni a 7-es számú főútra, hogy nem győződött meg arról, hogy megteheti-e. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Letarolta a Yarist

A nő az elsőbbségadási kötelezettsége ellenére kihajtott a főútra és összeütközött egy Mazdával. A nagy sebességgel érkező személygépkocsi szó szerint letarolta a Yarist.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen elhunyt

A baleset következtében árokba csapódott Toyotában hárman utaztak, a sofőr melletti ülésen egy idősebb, 57 esztendős tótszentmártoni nő, valamint hátul, gyermekülésben egy kisgyermek. Az asszony újraélesztését már a helyszínen megkezdte egy szabadnapos mentős, de már nem lehetett segíteni rajta.

A kórházban vesztette életét

Az autót vezető fiatal nő az ütközés következtében koponya-, mellkas- és végtag sérüléseket szenvedett, a helyszíni ellátás után kórházba szállították, de az éjszaka folyamán ő is életét vesztette. Kiderült, hogy a 32 éves elhunyt 5 hónapos terhes volt.

Nem sérült meg az 5 éves kisgyermek

A Toyotában hátul, gyermekülésben utazó kisgyermek a csodával határos módon nem sérült meg. Időközben jött a hír, szívszorító családi tragédia történt, ugyanis anya és lánya halt meg a szörnyű balesetben.

Letenyén dolgoztak

A két nő Letenyén dolgozott: az asszony egy gyerekotthonban, a lánya pedig egy szupermarketben – derült ki a Tények tudósításából.

Megúszta sérülések nélkül

A Mazda 23 éves vezetője egyedül ült az autójában, ő megúszta sérülések nélkül a szombaton 19 óra 46 perckor történt balesetet. Autója totálkáros lett. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Mindenki megdöbbent

Mindenki megdöbbent, aki hírt kapott a szörnyű tragédiáról. Az 5 éves kisfiú egyszerre vesztette el édesanyját, nagymamáját és leendő testvérét. „Erre már nincsenek szavak! Részvétem a Családnak!” – írta egy ismerős az interneten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív