Hátborzongató események történtek a hétvégén Oroszlányban. A település tavának partján egy maszkot viselő láncfűrészes alak jelent meg és szinte mindenkire alaposan ráijesztett. Cikkünk végén megmutatjuk a félelmetes maszkot és a láncfűrészt is.

Maszkban, láncfűrésszel érkezett

A harmincas éveiben járó ámokfutó sötétedés után, bedrogozott állapotban ment le a partra. Egyelőre nem derült ki, hogy a maszkot fogadásból vagy viccből vette magára, de csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia, ugyanis egy láncfűrész is volt nála. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A horgászokat fenyegette

„Először a pecások felé vette az irányt, akiket elkezdett fenyegetni, ezért kihívták a rendőröket. Egy férfi és egy nő járőrpárosa érkezett elsőként, de hiába szólították fel, hogy hagyja abba, csak még inkább bekattant, és próbálta beindítani a kezében lévő gépet” – mondta a Blikknek egy férfi.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Mindenkit megölök”

A szem- és fültanúk szerint a férfi eközben azt üvöltötte, megdöglenek a rendőrök és mindenkit megöl, aki az útjába kerül.

Elkerült a sokkoló

Ezután megdöbbentő események követték egymást. Az egyenruhások sokkolót vettek elő, amit először kisebb fokozatban alkalmaztak, de ez nem bizonyult elégnek.

Ártalmatlanították

Ugyan a bekattant férfi a láncfűrészt elejtette, ám még mindig keménynek érezte magát, ezért egy boxert húzott a kezére, amivel tovább folytatta akcióját. Ekkor a zsaruk magasabb fokozatra kapcsolták a sokkolót, ami másodjára már elegendőnek bizonyult és ártalmatlanná tette az agresszív férfit.

Nem tudják, hogy került oda

A tó környékén senki nem tudja, honnan keveredett oda a maszkos ember. A környéken élnek hajléktalanok és elég sokan drogoznak is, de még közöttük is arról megy a találgatás, ki lelehetett a félelmetes fantom.

Elkezdődött a nyomozás

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség mindenesetre felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást és már a láncfűrészes letartóztatását is elrendelték.

„Ki sem megyünk az utcára”

 „Másfél éve azért költöztünk ide, mert jó környéknek gondoltuk. A gyerekemet nem engedem egyedül lemenni sehova, sötétedés után pedig ezek után ki sem megyünk az utcára” – mondta a lapnak egy fiatal nő, aki a négyesztendős lányával él a szomszédos társasházban és a gyerekszoba éppen a tópartra néz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A félelmetes maszk

A láncfűrész

Kiemelt kép: illusztráció Fotó: archív