A 66 éves férfinek a nyugdíját akarták elvenni, ám az áldozat felébredt. Végül szörnyűségre vetemedtek a támadói.

Eredetileg csak a pénzét akarták

Egy porcsalmai nő valamint 20 éves társa úgy döntött, kifoszt egy idős nyugdíjast. A 66 éves férfinak akkor akarták megszerezni a nyugdíját, amíg alszik. Hogy tervüket ne zavarja meg az áldozat, borba kevert altatót itattak vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hiba csúszott a tolvajok számításába

A rossz szándékú személyek terveit megzavarta, hogy a férfi felébredt. Ekkor az eredetileg a pénzére hajtó tolvajok úgy határoztak, hogy belefojtják a kádba. A férfi megfulladt szörnyű tettük következtében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezek is érdekelhetnek!

Még februárban történt az eset

A gyilkosság idén februárban történt. A porcsalmai rémtett elsőszámú vádlottja életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott. A letartóztatott nő állítja, ő nem vett részt életellenes cselekményben

Csak részben ismerte be tettét

A gyilkossággal gyanúsított nő állítja, ő csak a gyógyszer miatt bűnös, valamint a miatt, amit ellopott a férfitól. Nem ismerte be, hogy a férfi életének kioltásában részt vett volna. Az Ügyészség azt állítja, hogy a nő szörnyű tettét egy társával hajtotta végre.

Társa nem tett vallomást

Az RTL riportjából kiderült, hogy a 20 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a nő társa volt a cselekmény során, nem kívánt vallomást tenni a bíróságon. Mind az elsőszámú vádlottat, mind a társa távmeghallgatással vett részt a tárgyaláson. A bírónő mindezt tudomásul vette.

Ez a vád

A vád szerint a nő porrá zúzta az altató tablettát, majd a 66 éves férfi figyelmetlenségét kihasználva belecsempészte az italába. Miután a nyugdíjas megitta az altatóval kevert bort, ennek következtében bódult állapotba került. Nem sokkal később azonban magához is tért.

Kérdőre vonta a tolvajokat

Az idős férfi miután ráeszmélt, mi történik, megkérdezte a tolvajokat, mit csinálnak. Erre a támadók lefogták, majd a fürdőszobájába vonszolták. Ezt követően térdre kényszerítették, majd vizet engedtek a kádba és belefojtották.

Ez történt ezután

A rablók több százezer forintot zsákmányoltak. Ezen kívül élelmiszert és tisztálkodási szereket is eltulajdonítottak. A rendőrök azonban másnap el is fogták őket.

Egymásra akarták kenni a szörnytetemet

A tettestársak az RTL információi szerint egymásra akarták hárítani a gyilkosságot. Az ügyészség mindkettejüket bűnösnek találta, így életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélné őket. A két vádlott tagad, így még tárgyalások várhatók az ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív