Egy idős nő és férje szenvedett balesetet Fejér megyében, miután egy jobb kanyarban lesodródott autójuk. Az animáció a cikk végén megtekinthető.

A szántóföldre sodródott az autó

Az idős nő lesodródott a gépjárművel az útról a jobb kanyart megelőzően. Amikor megpróbált visszatérni a szántóföldről az úttestre, egy vasból készült sorompónak ütközött az autó. A sorompónak olyan szerencsétlenül csapódott a jármű, hogy ez végzetes következményekkel járt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elképesztő erejű volt az ütközés

Az ütközés becsapódásának ereje olyan nagy volt, hogy a kormány is kettétört. A nőnek esélye sem volt a baleset túlélésére, miután a vascső behatolt a szélvédőn keresztül pont a vezetőoldali ülésnél. A vele utazó férje sokkot kapott és kórházba szállították.

Több méteres vassorompóról van szó

Egy földutat lezáró, körülbelül hat méter hosszú vassorompónak csapódott az autó, ami szilánkosra törte a szélvédőt. A Suzuki Swift hátsó üvege és bal hátsó lámpája is kitört. A balesetről fényképfelvételek is készültek.

Az autó első és hátsó szélvédője is betörött

Az összereoncsolódott autó utastere – Fotó: Delta Hírek

Az autót vezető nő életét vesztette

Az összereoncsolódott autó hátuilról – Fotó: Delta Hírek

Ez történt ezután

Az autó a baleset után átsodródott az út másik oldalára, majd az árokban állt meg. A tűzoltók a vascsövet korongos gyorsdarabolóval több ponton elvágták, így tudták kihúzni a kocsiból. A sorompó a szélvédőn hatolt be az autóba és a csomagtartón is átfúródott.

Nem élhette túl a sofőr

A vassorompó a nő fején okozott végzetes sérülést. A fehérvári mentésirányítás több mentőegységet riasztott a helyszínre, derül ki a Tv2 riportjából. A mentők kommunikációs munkatársa, Perédi Péter elmondta a csatornának, hogy bajtársai már nem tudtak segíteni a szerencsétlenül járt asszonyon.

Az idős férfi túlélte

A nő férje könnyű végtagsérüléseket szenvedett. Őt a területileg illetékes sürgősségi osztályra szállították. A roncsot drótkötéllel kihúzták az árokból, majd elszállították a baleset helyszínéről. A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az esetről a TV2 riportja közölt egy animációt is

Kiemelt képeink forrása a Delta Hírek Facebook-oldala