A Békés-megyei Kőrösnagyladány egyik kocsmájában úgy egymásnak ment két férfi, hogy nemsokára a mentők is megérkeztek. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba az egyik férfit, a sérülést okozót letartóztatták a rendőrök.

Két férfi szólalkozott össze egy söröző előtt Körösnagyharsányban. Dulakodtak, majd egyikük ellökte a másikat, a sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

A másik férfit a rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, majd a rendőrség őrizetbe vette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába augusztus 30-án 0 óra 5 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Körösnagyharsányban, a Váradi utcában, egy söröző előtt összeszólalkozott két férfi.

Dulakodtak, majd egyikük ellökte a másikat. A sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

A bűncselekményről érkezett bejelentés után a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóival azonnal intézkedtek, információkat gyűjtöttek a történtekről.

A bejelentés után kevesebb mint öt és fél óra alatt elfogták a körösnagyharsányi férfit. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az 52 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja, és őrizetbe vette.

Kiemelt kép: illusztráció