A 26 éves férfi először bemászott egy udvarba, észrevették és a tulaj hívta a rendőröket. Begipszelt kezével a rendőrautó mototháztetejére ütött, majd előállították. Pár óra múlva kiengedték, de még aznap este biciklilopás miatt ismét elkapták a rendőrök a jászkiséri férfit.

Egy 26 éves jászkiséri férfi augusztus 28-án, a délutáni órákban Jászkíséren, egy lakóház kerítésén átmászott, majd szóváltásba keveredett az udvaron dolgozó férfival, aki egy idő után a fiatalembert kizavarta az udvarról.

Az esetet bejelentették a rendőrségre, így a rendőrök rövid időn belül intézkedtek a jogsértővel.

Ruházatának átvizsgálása során egy alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak, amit a helyszínen lefoglaltak.

Ettől a feltételezett elkövető idegessé vált, és a begipszelt kezével a rendőrautó motorház tetejére ütött.

A férfit a helyszínről előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd távozott onnan.

<

Ezzel még nem volt vége az eseményeknek, hiszen még aznap éjjel Jászapátin, ment be egy lakóház udvarára, majd az ott lévő garázsból ellopott egy biciklit.

<

A helyszínen beszerzett adatok, és személyleírás alapján az intézkedő rendőrök a férfi keresésére siettek, aki addigra már Jászkisér irányába hajtott a lopott kerékpárral.

<

A gyanúsítottat elfogták, majd ismét előállították a rendőrősre, ahol a kerékpárt  lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták.

<

A Jászberényi Rendőrkapitányságon garázdaság, lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt büntető eljárás indult a 26 éves jászkiséri lakos ellen.

Kiemelt kép: illusztráció