A 26 éves férfi először bemászott egy udvarba, észrevették és a tulaj hívta a rendőröket. Begipszelt kezével a rendőrautó mototháztetejére ütött, majd előállították. Pár óra múlva kiengedték, de még aznap este biciklilopás miatt ismét elkapták a rendőrök a jászkiséri férfit.

Egy 26 éves jászkiséri férfi augusztus 28-án, a délutáni órákban Jászkíséren, egy lakóház kerítésén átmászott, majd szóváltásba keveredett az udvaron dolgozó férfival, aki egy idő után a fiatalembert kizavarta az udvarról.

Az esetet bejelentették a rendőrségre, így a rendőrök rövid időn belül intézkedtek a jogsértővel.

Ruházatának átvizsgálása során egy alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak, amit a helyszínen lefoglaltak.

Ettől a feltételezett elkövető idegessé vált, és a begipszelt kezével a rendőrautó motorház tetejére ütött.

A férfit a helyszínről előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd távozott onnan.

Ezzel még nem volt vége az eseményeknek, hiszen még aznap éjjel Jászapátin, ment be egy lakóház udvarára, majd az ott lévő garázsból ellopott egy biciklit.

A helyszínen beszerzett adatok, és személyleírás alapján az intézkedő rendőrök a férfi keresésére siettek, aki addigra már Jászkisér irányába hajtott a lopott kerékpárral.

A gyanúsítottat elfogták, majd ismét előállították a rendőrősre, ahol a kerékpárt  lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták.

A Jászberényi Rendőrkapitányságon garázdaság, lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt büntető eljárás indult a 26 éves jászkiséri lakos ellen.

Kiemelt kép: illusztráció