Eltévedt idős asszonyon segítettek a kistarcsai egyenruhások, derült ki a rendőrség oldalán közzétett közleményből.

A zord hidegben kóborolt

A zord hideg ellenére papucsban és köntösben egy Isaszeg felé sétáló asszonyról érkezett jelzés a rendőrségre 2022. január 30-án kora reggel. A kistarcsai rendőrök azonnal indultak, percek alatt a helyszínre értek és megpillantották az idős hölgyet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Helyszíni fotó:

Fotó: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beültették a szolgálati autóba

Beültették a fűtött szolgálati autóba, miközben kiderítették, honnan indulhatott el az éj leple alatt.

Időben érkeztek

Szerencsére megmentői időben érkeztek, baja nem esett, azonnali orvosi ellátásra láthatóan nem volt szüksége. A rendőrök nagytarcsai lakcímére hazavitték és átadták a fiának. 

Felvétel a helyszínről:

Fotó: police.hu

Pár napja  Vásárosnaményban segítettek egy férfin

A Kékvillogó írta meg, hogy a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottjához jutott el egy lakossági jelzés, hogy él Vásárosnaményban egy férfi, aki alkalmi munkákból tartja el magát, de szűkös anyagi helyzete miatt csupán egy fűtetlen lakrész szolgál otthonául.

Felkeresték a férfit

Faragó Norbert és Herczeg Attila r. főtörzsőrmesterek személyesen keresték fel a férfit, és meggyőződtek életkörülményeiről.

Dermesztő hideg

A lakrészben dermesztő hideg fogadta őket, mert semmilyen fűtési lehetőség nem volt biztosított, írta meg a police.hu.

Hétköznapi hősők:

Fotó. police.hu

Segítettek

A két rendőr azonnal cselekvésre szánta el magát. Területükről lévén szó, az állampolgárokkal kialakított jó kapcsolataikat vetették be, és rövid időn belül találtak egy eladó kályhát, amelyet a segítségre szoruló férfi által is megfizethető áron kínált a tulajdonos. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: police.hu