A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottjához jutott el egy lakossági jelzés, hogy él Vásárosnaményban egy férfi, aki alkalmi munkákból tartja el magát, de szűkös anyagi helyzete miatt csupán egy fűtetlen lakrész szolgál otthonául.

Felkeresték a férfit

Faragó Norbert és Herczeg Attila r. főtörzsőrmesterek személyesen keresték fel a férfit, és meggyőződtek életkörülményeiről.

Dermesztő hideg

A lakrészben dermesztő hideg fogadta őket, mert semmilyen fűtési lehetőség nem volt biztosított, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hétköznapi hősők:

Fotó. police.hu

Segítettek

A két rendőr azonnal cselekvésre szánta el magát. Területükről lévén szó, az állampolgárokkal kialakított jó kapcsolataikat vetették be, és rövid időn belül találtak egy eladó kályhát, amelyet a segítségre szoruló férfi által is megfizethető áron kínált a tulajdonos.

Ez is érdekelhet:

Találtak egy eladó kályhát a férfi számára:

Fotó: police.hu

Beüzemelték a kályhát

Az ügylet létrejött, a rendőrök a megvásárolt kályhát állampolgári segítséggel a férfi házához szállították, és beüzemelték.   

Amikor szintén rendőrök segítettek:

Kiemelt kép: police.hu