Mentőautó ütközött össze személyautóval csütörtökön Budapest 11. kerületében, a Dombóvári út és a Fehérvári út kereszteződésében, többen megsérültek. A balesett miatt néhány villamos vonalán pótlóbuszok járnak.

Pótlóbuszok járnak

A Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön a BKK Info oldalon közölte: baleset miatt nem jár a 17-es és a 41-es villamos Újbuda-központ és Albertfalva kitérő között, a 47-es villamos pedig a Szent Gellért tér-Műegyetem és Albertfalva kitérő között; a Móricz Zsigmond körtér és Albertfalva kitérő között pótlóbusz jár – írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tavaly tavasszal a Blahán balesetezett egy mentőautó

A Kékvillogó is megírta, hogy az olimpiai bajnok szerb vízilabdázó, Nikola Jaksics csapódott neki egy mentőautónak a Blaha Lujza téren, az eset még tavaly tavasszal történt.

A Nyugati felől érkezett

Mint akkor megíetuk a szirénázó mentő a Nyugati felől érkezett, és a Corvin tér felé haladt volna tovább, azonban az Astoriánál pirosra váltott a lámpa.

Kifordult a mentőautó kereke

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egy autós nem állt meg

A piros jelzésre a kereszteződésben lévő összes autó megállt, egyet kivéve, ugyanis a másik oldalról egy zöld jelzést kapó Opel behajtott a kereszteződésbe, ekkor ütközött neki a mentőautónak. Mint kiderült, a balesetező autóban a Fradi sportolója, Nikola Jaksics ült.

Mentősök szenvedtek balesetet

Fotó: Gombkötő Krisztián

Szívbeteghez riasztották a mentőt

Akkor az Index azt írta, hogy a mentőautót egy szívbeteghez riasztották, és a szirénát használva épp úton volt a betegért, amikor bekövetkezett a baleset. Értesüléseik szerint a mentőautó sofőrjét, a mentőápolót és a mentőorvost is könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Összetört az autó eleje

Fotó: Gombkötő Krisztián

Apró sérülés

A szerb sportoló balesetében szerencsére nem történt komolyabb sérülés, azonban az ütközés következtében kinyílt a mentőautó légzsákja, ami miatt az egyik mentős az arcán könnyebben sérült, számoltunk be róla egy évvel ezelőtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció