Frontálisan ütközött két személyautó szombat hajnalban Debrecenben, a Vágóhíd utcai felüljárón, egy fiatal férfi életét vesztette a baleset során.

Baleset a felüljárón

Súlyos baleset történt szombatra virradó éjszaka a Vágóhíd utcai felüljárón. Éjjel kér óra körül egymással szemben haladt egy Mercedes és egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áttért a másik sávba

A rendőrség információi szerint az egyik autó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, majd ütközött a vele szemben közlekedő járművel. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A 21 éves sofőr az áldozat

Információink szerint a vétlen autóban utazó 21 éves sofőr hunyt el a baleset során. A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

Két könnyebb sérült

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint az esethez riasztott mentőegységek három fiatal férfit találtak, akik közül egyikőjük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket helyszíni ellátásukat követően kórházba szállították.

Teljes útzár

A rendőrségi helyszínelés teljes útzárt vezettek be, melynek ideje alatt a helyijárati autóbuszok mindkét végállomás irányába terelőútvonalon közlekedtek.

„Rosszkor, rossz helyen”

„Nagyobb tempónál már érdekes tud lenni egy ilyen felüljáró. Főleg nyirkos az aszfalt és ugye hideg is, ami szintén nem előny. A fél frontális ütközés még egy új autóban is necces, nemhogy egy 20+ évesben. Rosszkor, rossz helyen, sajnos” – írta egy hozzászóló az eset kapcsán.

„Mennyivel mehettek?”

„Borzasztó, hogy már a városban sem lehet biztonságban az ember. Frontális karambol egy felüljárón. Mennyivel ment az az autó, hogy ennyire összeroncsolódott?” – tette fel a kérdést egy másik kommentelő.

Halálos sodródás

Amint azt a Kékvillogó.hu is megírta, az M5-ös autópályáról lesodródott egy autó csütörtök délután. A járműben a rendőrség információi szerint hét migráns utazott, hatan megsérültek, egy ember pedig meghalt.

Igazoltatni akarták

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni egy autóst az M5-ös autópálya Budapest felé vezető szakaszán. A sofőr azonban nem állt meg annak ellenére sem, hogy a rendőrök többször jeleztek neki. Ezután történt a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció