Egy meztelenül sétáló férfit vittek kórházba szombat reggel az egri mentők. A zavart állapotú férfi állítólag megharapott egy nőt, aki emiatt ugyancsak orvosi ellátásra szorult.

Nem fázott

Meztelen férfi sétált szombat reggel az egri belvárosban. Az illető „öltözéke” sem az évszaknak, sem pedig a jóízlésnek nem volt megfelelő.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zavart állapotban

A mentősök nem sokkal később megerősítették az információt. „Egy 30 év körüli férfi zavart állapotban, meztelenül sétál Egerben a Széchenyi utcán. Bajtársaink a mentés éppen most végzik” – tájékoztatta a heol.hu hírportált Deutsch Ákos, Heves megyei vezető mentőtiszt valamivel nyolc óra után.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A viadukt alatt vették észre

A mentőegységet egy másik beteghez riasztották, amikor a viadukt alatt vették észre, hogy ez a férfi zavartan sétálgat. Egészen a belvárosi udvarig kisérték, ahol a rendőrség segítségével sikerült betenni a mentőautóba.

Megharapott egy nőt

A férfi állítólag megharapott egy nőt, akit szintén be kellett vinni a kórházba ez miatt. 

Rémisztő támadás

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy rettenetes perceket kellett átélni egy édesanyának és kislányának kedden este Budapesten, a 9. kerületi József Attila-lakótelepen, a Lidl áruház előtt.

A bolt dolgozói segítettek

„Hazafelé tartottunk a 3-as villamostól, amikor a Napfény utca, Lobogó utca sarkán belénk kötött egy nagydarab, kb. 2 méter magas, 50 év körüli férfi. Bele akart rúgni a kislányomba, és jött felénk bőszen!” – írta az anyuka egy Facebook-csoportban. Szerencséjük csupán az volt, hogy a bolt dolgozók még akkor bent voltak, és ők segítettek nekik.

Mások is látták már

„Ők nagyon rendesek voltak, mondták, hogy menjünk gyorsan be, ők majd feltartják az illetőt” – mondta, majd a kommentelők kérésére részletes személyleírást adott az illetőről, mivel mindenkit figyelmeztetett rá. Egy másik helyi nő is jelezte, hogy ők is találkoztak az illetővel, aki hasonlóan volt felöltözve, viselkedése alapján zavartnak tűnt. Mint megjegyzi, az Epreserdő utcában állt eléjük a 60 év körüli férfi.

Hamar azonosították

„Szerencsére a párom és a két kutya velem volt” – tette hozzá. Szerinte csak ezért nem támadt rájuk. Ezt követően többen jelezték, hogy feljelentették a férfit a rendőrségen, ahol a köztéri kamerák képei alapján azonosították a támadót.

Sokakat megijesztett

A zsaruk a keresésére indultak és rövidesen meg is találták a férfit. „Az elkövető elfogása megtörtént! Kollégáim Messenger-üzenetben fogják Önöket keresni, szükség van a tanúvallomásukra! Várjuk továbbá azok jelentkezését, akiket valamiféle módon zaklatott, ijesztgetett vagy esetleg bántalmazott a bejegyzésben szereplő személyleírású férfi” – írta Ámán András ezredes, kerületi rendőrkapitány.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció