Az autó hét embert szállított. Egy ember meghalt, hatan pedig megsérültek, miután a kocsi fának csapódott.

Lesodródott az útról

Az M5-ös autópályáról lesodródott egy autó csütörtök délután. A járműben a rendőrség információi szerint hét migráns utazott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Igazoltatni akarták

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei igazoltatni akartak egy autóst a délután folyamán az M5-ös autópálya Budapest felé vezető szakaszán. A sofőr azonban nem állt meg annak ellenére sem, hogy a rendőrök többször jeleztek neki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fának csapódott

A jármű Örkény közelében egy fának csapódott, miután lesodródott az útról. A balesetet követően a sofőr elmenekült a helyszínről. A rendőrök nagy erőkkel keresik őt.

Egy férfi a helyszínen elhunyt

A baleset következtében a jármű egy utasa a helyszínen elhunyt. Mindenki megsérült, aki az autóban utazott, van aki könnyebben, van azonban aki súlyosan. A sofőr állapotáról nincsenek információk.

A balesetet szenvedett jármű

A balesetet szenvedett autó – Fotó: MTI/Donka Ferenc

Lezárták a Budapest felé vezető oldalt

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt le kellett zárni az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalát. Kerülni a 67-es jelű csomópontnál az 5-ös út felé lehetett kerülni, majd Örkénynél lehetett visszatérni az autópályára. Az Útinform azóta jelezte, hogy ismét megnyitották a forgalom számára a kérdéses szakaszt.

Még mindig nagy a torlódás

Bár az Útinform szerint feloldották a pályazárat, még csak a belső sávon haladhat a forgalom. Hatalmas torlódással kell számolni, ami miatt jelentősen megnövekedett menetidővel kell számolnia a Kecskemét felől Budapest irányába tartóknak.

A torlódás jól látszik a Google térképén

Baleset történt a 4-es főúton is

Szolnok határában a 94-es kilométerkőnél közlekedési baleset történt. A 32-es főúti csomópontban két személygépjármű karambolozott. Azok, akik Abony felé tartanak, sávlezárásra számíthatnak.

A 43-es főúton is volt egy baleset

Deszk és Klárafalva között szintén két személyautó ütközött. A forgalmat mindkét irányból leállították. Indulás előtt érdemes tájékozódni a forgalmi viszonyokról, és adott esetben kerülőutat választani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fának csapódott egy autó, amelyik lesodródott az M5-ösről – Forrás: MTI/Donka Ferenc