Tragikus baleset történt a napokban a 47-es főúton: két személyautó ütközött össze egymással, amelynek következtében az egyik az árokba repült. Nem sokkal később kiderült, hogy a helyszínre érkező mentősök már nem tudták megmenteni két ember életét.

Váratlanul áttértek a másik sávba

A helyszínről származó információk szerint a két fiatal Szeged felé tartott, amikor a férfi váratlanul áttért szürke BMW-jével a szembe sávba, ahol frontálisan ütköztek egy Hódmezővásárhely felé tartó fehér színű kocsival. A baleset akkora volt, hogy a BMW az árokba csapódott, egy fás, füves területen állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A roncsba szorultak

Az autóban utazó 13 éves lány és a 24 éves férfi a roncsba szorult. Csak a helyszínre kiérkező tűzoltók tudták őket kiszabadítani. Ehhez a kocsi hátsó, és oldalsó ajtajait is le kellett vágniuk. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Árokba borult az autó

„Kollégáink percek alatt a helyszínre érkeztek, és azonnal megkezdték az árokba borult autónál a mentést. Feszítővágóval szabadították ki, emelték ki a baleset áldozatait a roncs közül” – írta a Csongrád-Csanád vármegyei katasztrófavédelem.

Unokahúgát akarta hazavinni

A férfi Békéssámsonon lakott, valószínűleg unokahúgát akarta hazavinni, amikor a tragédia bekövetkezett Szegedtől mindössze 16 km-re. Az újraélesztési kísérlet sikertelennek bizonyult, mindketten életüket vesztették.

A BMW club tagja volt

A 24 éves férfi a Szeged és környéke BMW club tagja volt. A csoport vezetője, Fehérvári István öt perccel a baleset után hajtott el mellettük az úton. 

„A szívem szakad meg”

„A szívem szakad meg, hogy kétszer is elmentem mellettük. Még mondtam is az asszonynak, hogy remélem nincsen neki semmi bajuk” – mondta a férfi, aki az áldozatot, Viktort egy csupa szív embernek írta le, akit mindenki szeretett.

Bokasérülés és totálkár

A balesetben résztvevő másik autó 65 év körüli sofőrje könnyebb bokasérüléssel megúszta az esetet, habár autója totálkáros lett. A rendőrség tovább vizsgálja a kedd esti baleset körülményeit, írta a szeged365.hu.

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy csütörtökön délelőtt egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 7410-es út 4-es kilométerénél, Bocfölde település határában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották a műszaki mentéshez, ők áramtalanították a járműveket. 

Üzemanyag került az úttestre

Összesen négyen utaztak az autókban, két embert feszítővágó segítségével emeltek ki a tűzoltók. A kisteherautó üzemanyag kannákat szállított, melyek közül az egyikből üzemanyag került az úttestre. Az egységek felitatták azt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, ahol teljes útlezárás volt.

Egy kislány halt meg

Az első hírek arról szóltak, hogy egy Peugeot 306-os típusú személyautó és egy Volkswagen Transporter típusú gépkocsi ütközött össze Bocfölde és Sárhida között. A személyautóban utazó lány a helyszínen életét vesztette, a sofőrt, valamint a Volkswagenben utazó két személyt sérüléseik miatt kórháza szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció