Bocsánatkérő levelet írt áldozata családjának a nyírkátai kismama meggyilkolásával gyanúsított férfi, még le is rajzolta áldozatát. A 34 éves Erzsébetet az élettársa ölte meg idén májusban.

Elhagyta az asszony

Amint arról korábban beszámoltunk, tragédia történt idén májusban Nyírkátán. A 31 éves férfi embertelen körülmények közt megölte feleségét, miután a nő pár nappal előtte elhagyta. Erzsébet a barátnőjéhez költözött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Agresszív volt

A férfi a tragédia előtt is többször agresszíven viselkedett Erzsébettel, a nő pedig, annak ellenére, hogy közös kisfiukat várták, elmenekült otthonról.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kicsalta a házból

„Az édestervérem meggyilkolta az élettársát. Az egyik barátnőjénél lakott. Úgy történt, hogy kihívta a házból, valami gyógyszer miatt. Elhúzta, úgy ölte meg” – nyilatkozta a tragédia után a férfi testvére.

6 hónapos terhes volt

A 31 éves férfi, miután kicsalta a házból Erzsébetet, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és vélhetően egy zsineggel megfojtotta. A férfi elmenekült a helyszínről, a rendőrök csak később találtak rá.

A magzat életét sem tudták megmenteni

A nő hat hónapos terhes volt, holttestét a helyiek találták meg. „10-12 méterről láttam, hogy ott fekszik. Odamentünk, a feje be volt takarva, én azt hittem, hogy még lélegzik. Mondom, ha lehet rajta segíteni, akkor segítek. Utána már azt vettem észre, már a hasa sem mozgott” – nyilatkozta az eset után az egyik szemtanú.

Kínok közt halt meg

„Nagyon nehéz ez. Tudni, hogy milyen kínok között vette el az életét. Kicsalta az útra, aztán ki tudja hány ház udvarán keresztül húzta a hajánál fogva. Szó szerint kivégezte a testvéremet és aztán még meg is gyalázta. Igen, megerőszakolta. Sajnos ezt is elmondták a rendőrök.” – mondta az áldozat testvére.

Pénzt gyűjtöttek

A szörnyűség után a család pénzt gyűjtött, hogy tisztességesen el tudják temetni a testvérét. „Csak egy tisztességes, szerény temetést szeretnénk neki” – mondta szomorúan Mária.

Bíznak az igazságszolgáltatásban

„Bízom az igazságban. Ez a gyilkos két ember életét vette el! Remélem olyan büntetést kap, ami enyhíti a fájdalmunkat, minimum 10 év feletti börtönbüntetést vagy életfogytiglant” – mondta Mária.

Üzent a családnak

A férfi azóta is börtönben van, az ügyben még nem született jogerős ítélet. A napokban azonban azt üzente Erzsébet családjának, hogy  szívből sajnál mindent és a mai napig szereti az asszonyt.

Megszólalt az áldozat testvére

A férfi a levelet az áldozat húgának címezte. A nő az RTL Híradónak azt mondta: „Ezzel már a nővéremet visszahozni nem tudjuk. Talán akkor enyhül majd a fájdalom, ha a férfi megkapja méltó büntetését”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció