A 81-es számú főúton, Keréktelekinél egy járműszerelvény és egy személygépkocsi frontálisan ütközött.

Áthajtott a szemközti sávba

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. július 18-án 00 óra 45 perc körül a 81-es számú főúton, Keréktelekinél. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért  a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben, Győr irányából Kisbér felé haladó járműszerelvénnyel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sofőr a helyszínen meghalt

A baleset következtében a gépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lezárták az útszakaszt

A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett végzik. Az érintett útszakaszt Kerékteleki felé, a 8208-as úton lehet elkerülni, írja honlapján a rendőrség.

Itt történt a baleset:

Májusban Békés megyében ütközött frontálisan két autó

Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról a szörnyű balesetről, melynek során két személygépkocsi ütközött össze Nagyszénás külterületén. A balesetben az egyik autóban utazó gyermek életét vesztette.

Áttért a szemközti oldalra

Nagyszénás külterületén, a Nagyszénás és Orosháza közötti útszakaszon 2021. május 22-én 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi valami miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott összeütközött egy másik autóval.

Egy 9 éves gyermek az áldozat

Az egyik autóban egy 9 éves gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy másik gyermek súlyosan, a két járművezető pedig könnyebben megsérült, írta meg akkor a police.hu.

Fejér megyében egy 15 éves fiú halt meg

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta szörnyű tragédia történt Fejér megyében, Szabadegyházán még május közepén. Egy fiatal fiú elkötötte a szülei autóját, majd barátjával az oldalán balesetet szenvedtek. Az 15 éves utas a baleset következtében kirepült az autóból és a helyszínen szörnyethalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik