Két személygépkocsi ütközött össze Nagyszénás külterületén. A balesetben az egyik autóban utazó gyermek életét vesztette.

Áttért a szemközti oldalra

Nagyszénás külterületén, a Nagyszénás és Orosháza közötti útszakaszon 2021. május 22-én 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi valami miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott összeütközött egy másik autóval.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy 9 éves gyermek az áldozat

Az egyik autóban egy 9 éves gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy másik gyermek súlyosan, a két járművezető pedig könnyebben megsérült, írja a police.hu.

Lezárták az érintett útszakaszt

A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Nagyszénás és az Orosháza felől közlekedők is Gádoros felé tudják elkerülni a baleset helyszínét. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Fejér megyében egy 15 éves fiú halt meg

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta szörnyű tragédia történt pénteken éjjel Fejér megyében, Szabadegyházán. Egy fiatal fiú elkötötte a szülei autóját, majd barátjával az oldalán balesetet szenvedtek. Az 15 éves utas a baleset következtében kirepült az autóból és a helyszínen szörnyethalt.

16 éves fiú vezetett

A deltahirek.hu információi szerint az autó egy 16 éves fiú vezette, aki nem tudni miért, de kisodródott, nekiment egy buszmegálló táblának, kidöntött egy közlekedési táblát, majd pedig megpördült. A lap úgy tudja, hogy az autóban ketten utaztak: a 16 éves sofőr, és utasa egy 15 éves fiú.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: deltahirek.hu

Pusztaszabolcsra tartottak

Az elhunyt fiú egyik rokona könnyeivel küzdve beszélt arról, hogy a testvére, a kocsit vezető fiú Pusztaszabolcsra tartottak az éjszaka, amikor a baleset történt.

Elkötötte az autót

Úgy tudni a sofőr otthonról, a szülők beleegyezése nélkül kötötte el a járművet. Koránál fogva nem volt vezetői engedélye, és alkoholt is fogyaszthatott a tragédia előtt.

Vizsgálják a baleset körülményeit

Mint megírtuk a rendőrök a település egyik utcájában egy háznál, több autóval is megálltak, vélhetően a balesetezett autót kutatták fel. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Donka Ferenc