Az 55 éves Róbert alaposan felöntött a garatra, más akár bele is halhatott volna az által elfogyasztott alkoholmennyiségbe. 16 éves kora óta rendszeresen iszik, nem is keveset. Szervezete már hozzászokott az alkoholhoz.

Megdöntötte Róbert az ittasság világrekordját

Egy rendőri ellenőrzésen szondáztatták meg Cs. Róbertet a magyarlakta Bácskertesen a Vajdaságban. A férfi leszállt a kerékpárjáról, majd megfújta a szondát. A műszer 5,67-es értéket mutatott. Az eddigi rekord 5,5 volt, ezt az eredményt tavaly egy argentin sofőr produkálta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pálinkafőzésre kerekezett a férfi

Az erősen ittas Róbert stílszerűen pálinkafőzésre indult kerékpárjával. A szerbiai faluban élők azt mondják, hogy 16 éves kora óta nem tudnak olyan esetről, hogy két egymást követő nap ne részegedett volna le Róbert. A helyiek szerint hozzászokott a férfi szervezete az alkoholhoz.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rendszeresen sok alkoholt fogyaszt

A faluban élők elmondása szerint csak a kocsmákban 13-15 féldecis pálinkát fogyaszt. Ezt a tetemes italmennyiséget sörökkel kíséri. Azt nem lehet tudni, hogy otthon vagy az ismerőseinél még mennyi alkoholt vesz magához.

Megszólalt egy helyi kocsmáros is

Szellár Zsolt, a kupuszinai Juhász kocsma tulajdonosa úgy véli, nem így kellett volna világhírt szereznie Róbertnek a falu számára. A Blikknek azt mondta, hogy bár maga ellen beszél, de amit a férfi művelt, az túl sok volt. Elmondása szerint a falu lélekszáma folyamatosan csökken, ami jórészt a mértéktelen italfogyasztási szokásoknak köszönhető.

Róbert szervezetét konzerválja az alkohol?

A férfi azzal szokott dicsekedni, hogy az ő szervezetét az ital konzerválta. Ittasan is dolgozott, így tett szert jövedelemre. A rendőrök nem először kapták azon, hogy részegen biciklizik.

Többször nem fizette már ki a bírságot

Róbert már hat alkalommal nem fizette ki a kiszabott bírságot, ennek következtében börtönbe kell vonulnia. Tény, hogy a fűtésre és az étkezésre nem lesz gondja, ám a rácsok mögött alkoholt nem vehet majd magához. Kérdés, hogy miként fog viselkedni a szabadulását követően.

Róbert gyakran kibabrálhatott a rendőrökkel

A helyiek azt mondják, Róbert mindig résen volt. Amikor rendőr látott, gyorsan leszállt a biciklijéről. Azt az árokba dobta, vagy átdobta egy kerítésen.

Általában bejött a taktikája

A férfi a cselével rendszeresen célt ért, ez felbosszanthatta a rendőröket. Állítólag már vadásztak rá. Tavaly egyszer már mértek nála 4,4-es értéket, akkor is ittasan kerékpározott.

Ezek is érdekelhetnek!

Róbert sokat kockáztatott

Érdemes tudni, hogy ittasság 0,9-2,5 ezrelék véralkoholszint esetén áll fenn. A 3-5-5,0 ezrelék életveszélyes állapotnak tekinthető. Ilyenkor már a légzés és a vérkeringés is ellenőrizhetetlenné válhat, sőt, le is állhat a légzés a legrosszabb esetben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció