A vasárnap este történt balesetben három autó volt érintett. Vélhetően a Volkswagen sofőrje rosszul lett vagy elaludt a volán mögött. Az idős férfi kizuhant az autójából, a mentősök küzdöttek az életéért.

Tegnap este történt

Vasárnap este négyen megsérültek egy hármas karambol során a 8102-es úton Budaörs és Budakeszi között, a farkashegyi repülőtér közelében. Egy Volkswagen Golf, amelyet egy idős férfi vezetett, Budaörs felől közlekedett Budakeszi felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset helyszínén készült fotó

Fotó: automento024.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagy erejű volt az ütközés

Fotó: automento024.hu

A baleset körülményeiről

A reptér előtt, egy S-kanyarból kijövet azonban a Golf fokozatosan átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra. Itt először érintőlegesen egy Dacia Dusternek ütközött, amelynek kitört a bal első futóműve. Majd tovább sodródva, félig frontálisan a Dacia mögött érkező Toyota RAV4 elejébe csapódott.

A megrongálódott Dacia Duster

Fotó: automento024.hu

Tréler jött a karambolos járművekért

Fotó: automento024.hu

Kérdéses, mi okozhatta a balesetet

A Golf sofőrje vélhetően rosszul lett vagy elaludt a volán mögött, ő a baleset során kizuhant járművéből és életveszélyesen megsérült, állapotát a mentőszolgálat munkatársai sokáig az árokban stabilizálták, majd a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos és budakeszi önkéntes tűzoltókkal közösen mentőbe helyezték, ezután tudták kórházba tudták szállítani.

Helyszíni fotó

Fotó: automento024.hu

Többen megsérültek a balesetben, az autókban is súlyosan megrongálódtak

Mások is megsérültek

A Dacia vezetője nem sérült meg, a Toyotában viszont egy család utazott, a sofőr férfit súlyos, a mellette ülő nőt könnyű sérülésekkel vitték kórházba, illetve a hátul ülő 5 éves gyermeket szintén kórházba szállítottak, szerencsére őt csak megfigyelés céljából. A fővárosi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, majd a budakeszi önkéntesekkel együtt áramtalanították a gépkocsikat, valamint felitatták a kifolyt olajat. Az érintett útszakaszt több órára teljes szélességében lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszínén készült képek – Forrás: automento024.hu