Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a 9. kerületi Börzsöny utcában szerdán kora este – erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya az MTI értesülését.

Szerda kora este jött a bejelentés

Közlésük szerint a rendőrségre délután fél hat előtt érkezett bejelentés arról, hogy a 9. kerületben, a Börzsöny utcában kilőttek egy ablakból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy 38 éves nőt állítottak elő

A BRFK bűnügyi bevetési osztály munkatársai előállították a lakásból a 9. Kerületi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, egy 38 éves nőt, valamint lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Senki sem sérült meg

A rendőrség a közleményében még hozzátette, hogy szerencsére személyi sérülés nem történt az eset kapcsán.

Büntetőeljárás indul

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a nő elszámoltatása folyamatban van.

Az elfogás pillanata

Fotó: MIT/Mihádák Zoltán

Lövöldözést tervezett

Ahogy arról a Kékvillogó.hu is írt korábban, a sokkoló történetet az egyik aggódó szülő osztotta meg a kemma.hu-val, elmondása szerint a diáklányt azt tervezte, hogy lövöldözni fog az általános iskolában.

Kivonult a TEK

A lapnak több forrás is megerősítette, kiderült, hogy valóban erről volt szó, a felső tagozatos lány miatt a hatóságokat is értesíteni kellett. Az ügy kapcsán a TEK is megszólalt, elmondták, intézkedésre végül nem volt szükség, de igaz, hogy a helyszínre vonultak.

Feltűnősködni akart

Az akció azért maradt el, mert nagyon úgy fest, a diáklány csupán feltűnősködni akart a fenyegetéssel, szavai mögött valós szándék feltehetően nem állt.

Pécsen egy apuka fenyegetőzött

Az elmúlt napokban egyébként nem ez az első eset, hogy lövöldözéssel fenyegetőzik valaki: Pécsett szintén egy általános iskolában történt az eset, hogy egy apuka az alsós gyermekével üzente meg, mindenkit le fog lőni.

SNI-s gyerek

A perpatvart azért alakult ki, mert az apuka gyermeke SNI-s, azaz sajátos nevelési igényű, a kisfiú pedig állapota miatt gyakran zavarta az órákat.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI/Mihádák Zoltán