Tűzoltók emelték ki annak a gépkocsinak a sofőrjét, aki járművével az árokba hajtott a 2–es főút 68-as kilométerszelvényénél.

Nem történt súlyos sérülés

Árokba hajtott egy sofőr csütörtök délelőtt a 2-es főúton Rétság és Borsosberény között. Bár súlyosabb személyi sérülés nem történt, a férfit a tűzoltók emelték ki a járműjéből.

A rétsági tűzoltók érkeztek

Gyorsan helyszínre érkeztek a rétsági tűzoltók, áramtalanították a járművet. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek. – írta a baleset-info.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Borsodban nem volt ilyen szerencse

Ahogy arról korábban a Kékvillogó is beszámolt, meghalt egy 70 éves rudabányai férfi még április elején Kazincbarcika és Rudabánya között az autójában.

Végzetes rosszullét

Halálos balesettel indult az április Borsodban. Egy 70 éves férfi az autójával árokba borult, és életét vesztette. Később kiderült: egy rosszullét volt a tragédia okozója.

Már vizsgálódik a rendőrség

A vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén megerősítették a boon.hu információit: az elsődleges adatok szerint a férfi rosszul lett, ezért haladt le az autóval az útról. A rendkívüli halálesetet vizsgálja a rendőrség, tették hozzá.

Megpróbálták újraéleszteni

Úgy tudjuk, a kiérkező mentősök próbálták újraéleszteni a férfit, azonban igyekezetük nem járt sikerrel, így a helyszínen életét vesztette.

Sok a bizonytalanság

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy fiatalember holttestét találták meg Miskolcon, a Testvérvárások útja és Középszert összekötő lépcsősornál. A halott férfi családja a közösségi oldalon fordult segítségért, szemtanúkat keresnek.

Ez a család kérése

Olyanokat keresnek, akik láthatták a fiatal férfit a halála előtti órákban. Testvére azt írja, szeretné tudni, hogy mi történt vele pontosan. A posztot több miskolci csoportban is közzétették, mellékelve a férfiról és a helyszínről készült fotókat.

Szombaton sörözni volt

A fiatalember az Avasi sörözőben járt szombat éjjel. Onnan éjfél és egy óra között ment el egy ott dolgozó szerint. Vasárnap járókelők találtak rá a holttestére.

Folyamatban van a nyomozás

A férfi testvére elárulta, hogy folyamatban van ugyan a nyomozás, de ő szeretné tájékozódni, hogy hátha tudja valaki, mi történt azon az éjszakán. A rendőrök annyit mondtak a Boon.hu számára, hogy a rendkívüli haláleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a Miskolci Rendőrkapitányság. Ennél többet azonban nem árultak el.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/Illusztráció