Az egyik debreceni Coop szupermarket előtt a rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi többször a földre lök egy nőt és megpróbál elfutni, azonnal odamentek.

Többször ellökte a nőt

A rendőrök október 2-án 23 óra körül járőröztek Debrecenben, a Kishegyesi úton, amikor egy bevásárlóközpont bejáratánál azt vették észre, hogy egy férfi többször a földre lök egy nőt.

Táskát akart lopni

A rendőrök gázt adtak és azonnal odamentek hozzájuk. A nő megörült a zsaruknak és elmondta nekik, hogy a támadója el akarja lopni a táskáját.

Letartóztatták a tolvajt

Az egyenruhások elfogták a 32 éves helyi férfit, akit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

El akart sétálni a táskával

A nyomozás adatai szerint a nő a bevásárlóközpont bejáratánál várakozott, amikor a tolvaj odalépett mellé, felvette a táskáját földről és egyszerűen elsétált vele.

Utána ment a nő

A fiatal nő utánament, megfogta a táskát és próbálta visszaszerezni, azonban támadója többször is ellökte őt. Az egyenruhások ekkor érkeztek oda hozzájuk és elszámoltatták a férfit.

Rablás miatt kell felenie

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a férfival szemben.

Kiemelt kép: illusztráció