Döbbenetes tragédia történt Budán szerda este: egy társasház negyedik emeleti ablakából vetette magát a mélybe egy 46 éves nő. A járókelők, illetve az épület utcafrontján lévő kisüzlet munkatársai észlelték a történteket, s bár azonnal segítséget hívtak, a nő életét már nem lehetett megmenteni, a mentősök már csak a halál beálltát állapították meg.

A negyedikről vetette magát a mélybe

A szörnyű esetről a Bors számolt be, mint írják a tragédia Budapesten történ, egy Bem József utcai társasház negyedik emeletéről ugrott ki a nő, aki a szomszédok elmondása szerint nagjyából egy éve költözött be a bérelt lakásába, ám senkivel nem barátkozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zárkózottan élt

„Annyira zárkózottan élt, hogy még a nevét sem sikerült megtudnunk. A köszönésen kívül semmilyen kommunikációba nem bocsátkozott még a közvetlen szomszédaival sem” – mondta a lapnak az egyik lakó, aki egy szinten is élt az áldozattal.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon ritkán látták

„Minden reggel elindult munkába, délutánonként pedig hazajött, és már magára is csukta az ajtót. Csak nagy ritkán láttuk, hogy bárki is jött hozzá”  – árulta el az ottlakó.

Ez is érdekelhet:

Megszólalt a lakás tulajdonosa

A portál azt is írja, hogy a járókelők által hívott mentők után a rendőrség is megérkezett a helyszínre, ők hivatták oda a lakás tudajdonosát is. A lapnak ő is megszólalt, a fiatal nő azt mondta, bár nem ismerte túl közelről a bérlőjét, elképzelni sem tudja, mi történhetett.

Az édesanyja összeomlott

Ezidő alatt értesítették az elhunyt nő családját is, az édesanyja azonnal a helyszínre sietett, ám mire odaért már letakarták a holttestet. A gyászoló anya orvosi ellátásra szorult. „Vége mindennek” – kiabálta a mentőatuóban, ezt követően pedig nyugtatókat kapott, majd átsegítették a rokonok autójába.

Támogatni kellett

A két jármű között megtett néhány lépés alatt többször megrogyott, az ápolók támogatták, hogy össze ne essen, számolt be róla a bulvárlap.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bem József utca, illusztráció – Forrás: Google Maps