A komód sokunknak kedvenc berendezési tárgya. Rendkívül praktikus tárolóeszköz, számtalan ruhaneműt, tárgyat, játékokat, akár kacatokat tud elnyelni, és bárhová elhelyezhető. Mégis, ha választanunk kellene, hogy milyenre cseréljük le a régi darabot, először gondban lennénk, főleg, ha kisebb alapterületű a lakásunk az átlagosnál.

Hova helyezzük el?

Sokszor a legfőbb kérdés, hogy melyik helyiségben is van szükségünk egy komódra. Lehet, hogy ez már nem az első darab a lakásunkban. Fontos átgondolni, hogy melyek azok a holmik, amiket már nem tudunk hová pakolni. Ha nincs egy plusz tárolóhelyiség vagy garázs, akkor bizony minden centi helyet alaposan fel kell használni.

A Bonus Shop komód választékában többféle szempont szerint tudsz szűrni, mely nagymértékben leszűkítheti keresésedet. Ha megvan a kiválasztott helyiség, a legfontosabb szempont a méret meghatározása.

Ha előszobába, valamilyen folyosóra, ajtó mögé vagy garázsba szeretnénk a komódot, akkor mindenképpen a keskenyebb, magasabb típust válasszuk. Hálószobába, nappaliba, gyerekszobába, dolgozó- vagy vendégszobába pedig jöhet a nagyobb, mélyebb és szélesebb bútordarab.

Százféle funkció

Talán azért szeretjük legtöbben a komódot, mert annyi mindent tárolhatunk benne. Ha előszobába tesszük, mehetnek bele a cipők, táskák, télen a sapkák, sálak, kesztyűk. Garázsban pakolhatunk bele szerszámokat vagy különféle családi gyűjteményeket, ritkán használatos holmikat, akár üres befőttesüvegeket.

Talán a hálószobában a legszélesebb a felhasználási területe. Fehérneműk, pizsamák, zoknik, harisnyák vagy bármilyen ruhadarabok, illetve akár ágyneműk tárolását is szolgálhatja. Lehet irattartó szekrényt is varázsolni belőle egy dolgozószobában, vagy elnyelheti a gyerkőcök játékait.

A tetejéről se felejtkezzünk el, a legtöbben tévét helyeznek el rajta, de lehetnek dísztárgyak, könyvek, fényképek, ékszerek, órák vagy kisebb tárolódobozok. A lehetőségek tárháza végtelen.

Fiókos vagy polcos változat?

Ezt megint csak a használat típusa határozza majd meg. Ha inkább ruhaneműk tárolása a cél, akkor a fiókos változat a jobb. Ha mást is szeretnénk belepakolni, akkor jöhetnek a különféle kombinált megoldások, azaz polcokkal ellátott darabok, amik elegendőnek bizonyulnak irodaszereknek, mappáknak.

Gyerekszobába a fiókokba kerülhetnek a játékok, a polcos elemekre tankönyvek, munkafüzetek, iskolai dolgok. A fiókok elrendezését nagymértékben megkönnyítik a különféle rendszerezők. Használatuk révén garantáltan nagyobb lesz a rendezettség érzése.

A Bonus Shop választékában a fentieken túl színek szerint is keresgélhetünk. Ebben meghatározó szempont a lakás adott helyiségeiben már meglévő bútorzat, annak stílusa, hangulata. Ugyanakkor ha kis lakással van dolgunk, növelhetjük a térérzetet fehér színű vagy keskenyebb, magasabb bútorokkal. Ha spórolni szeretnénk, újítsuk fel régi bútorainkat, vagy vásároljunk értékcsökkentett darabokat, amire szintén van lehetőség ebben a webáruházban.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.