Manapság nem lehetetlen a nappalink falát híres festőművészek képeivel ékesíteni akkor sem, ha nem engedi meg a pénztárcánk hozzájutni egy árverésen. Korszerű technikával készült elegáns vászonképet készíttethetünk kedvenc alkotónk műveiből is.

Csak a legjobbat érdemes választanunk

Saját fotóinkból is csináltathatunk vászonképet, vagy akár az éppen aktuális divatirányzatnak megfelelő trendi illusztrációkból. De ne menjünk fejjel a falnak! Adjunk időt magunknak az ötletelésre! Válasszunk mutatós, számunkra kedves felvételeket!

Csúcsminőségű, hosszú életű dekorációt fogsz kapni, ha a vaszonkep.hu felületén online megrendeled a terméket. Úgyhogy mindenféleképpen érdemes a legtökéletesebb mellett dönteni. Voltaképpen tartósan, hosszú évekig gyönyörködhetsz benne majd nap mint nap. Ahányszor rápillantasz, mindig eszedbe fog jutni róla valamilyen emlék. Nem mindegy azonban, hogy milyen emlék!

A vaszonkep.hu 100%-os garanciát vállal az általa készített egyedi darabokra. Professzionális nyomtatóval, magas minőségű vászonra készülnek a tűéles képek. Úgyhogy nincs számodra kockázat, hiszen ha valamilyen oknál fogva mégsem tetszik, érvényesítheted a jótállást.

Hogyan működik a rendelés és a gyártás?

A megrendelő bevonása a gyártási folyamat során, valamint a szuper színvonalas alapanyagok együttesen garantálják a tökéletes végeredményt. A fotó minőségének ellenőrzését követően kerülhet csak sor a legyártásra. Ám a jóváhagyásod nélkül ez sem történhet meg. Elsőként egy tervet kapsz, így leellenőrizheted, hogy valóban olyan lesz a dísze, amilyet szeretnél.

A kész képedet valódi borovifenyő-keret fogja majd körbe. Tudtad, hogy a borovifenyő élettartama állandóan száraz körülmények között tartva akár ezer év is lehet? Aztán már nincs más dolgod, mint átvenni a remekművet személyesen vagy a futártól, amennyiben házhozszállítással kérted. Ezután pedig felhelyezheted a számára kigondolt helyre, vagy átadhatod a címzettnek, ha ajándékba szántad. A siker nem marad el.

Miért pont vászonkép?

A nívós külalak mellett nagy előnye a vaszonképeknek a strapabíróság. Ráadásul a technológiának köszönhetően nem károsítja a környezetet. Óvodák, iskolák, bölcsődék és kórházak számára is tökéletes választás.

A vászonképek tisztítása és karbantartása nagyon egyszerű. A vászon könnyedén és biztonságosan lemosható egy nedves ruhával. A színek és a kép maga ugyanolyan gyönyörű marad a takarítás után is.

A vászonkép egy mutatós és népszerű darabja lehet az otthonodnak, irodádnak. Remek ötlet ajándékozás gyanánt is. Készülhet saját fotóból, kedvenc helyünkről, tevékenységünkről vagy csak egy szép emlék megőrzéseként. De akár dekoratív dísze lehet faladnak egy híres festmény másolataként is.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.